FOTO Letizia, cea mai frumoasă regină din Europa

Ultima actualizare:

    Letizia, regina SpanieiReuters
Letizia, regina SpanieiReuters

Spania are, de joi, un nou rege, pe Felipe al VI-lea, care a urcat pe tronul ţării după ce tatăl său, Juan Carlos, a abdicat. Alături de monarhul de 46 de ani va servi Letizia Ortiz.

În vârstă de 41 de ani, soţia lui Felipe este una dintre cele mai elegante şi frumoase regine ale Europei.

În timp ce familia regală a fost acuzată de excese financiare, Letizia a fost mereu cu picioarele pe pământ, datorită orginilor ei modeste: părinţii ei, divorţaţi, vin din clasa mijlocie, iar regina nu avea nicio legătură cu aristocraţia spaniolă înainte de a-l cunoaşte pe Felipe.

Imaginea unei femei moderne, indepedente, Letizia a câştigat simpatia poporului spaniol, în ciuda faptului că mai fusese căsătorită. Cu o carieră de succes în jurnalism, noua regină a Spaniei a lucrat pentru CNN şi televiziunea naţională şi a câştigat numeroase premii până când s-a retras pentru a fi alături de soţul ei.

Fosta jurnalistă, care s-a căsătorit cu Felipe în 2004, la Madrid, este cunoscută pentru stilul veşnic impecabil şi ţinutele pline de strălucire. Ea s-a făcut remarcată încă de la nuntă regală, când a purtat o rochie ivoire, cu trenă şi o diademă purtată de Regina Sofia, mama lui Felipe, la propria ei nuntă, în urmă cu 42 de ani.

Letizia a devenit un adevărat fashion icon în Spania, iar ţinutele ei sunt mereu atent analizate de presă. Frumoasa regină a fost lăudată pentru rochiile ei alese cu mult bun gust şi silueta perfectă.

Mereu pe locuri fruntaşe în topurile celor mai bine îmbrăcate femei din lume, Letizia nu s-a sfiit să apeleze la branduri populare de haine, în locul mărcilor luxoase. Magazine spaniole ca Zara şi Mango au fost mereu în topul preferinţelor reginei, pe lângă designerii faimoşi, nelipsiţi din garderoba unei prinţese.

Dovadă că Letizia e atentă la toate detaliile e faptul că şi cele două fetiţe ale sale cu Felipe, Leonor şi Infanta Sofia, sunt şi ele mereu impecabil aranjate, ca mama lor.

Deşi nu toată lumea a fost de acord cu Letizia la început, iar unele voci spun că Juan Carlos a încercat să îşi convingă fiul să nu se căsătorească cu ea, noua regină s-a dovedit a fi echivalentul spaniol al lui Lady Di.

Iubită de popor, implicată în activităţi de caritate şi adorată de soţul ei, Letizia a câştigat inimile tuturor. Asta se vede în sprijinul pe care Felipe îl primeşte din parte Spaniei, într-o perioadă dificilă pentru familia regală, o familie cu o reputaţie ştirbită de aventurile lui Juan Carlos şi afacerile controversate în care au fost implicată Prinţesa Christina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net