FOTO A înviat în morga spitalului, când fratele său l-a atins

sicriu-a1-big.jpg

Bărbatul nu a mai apucat să fie pus în sicriul cumpărat
Bărbatul nu a mai apucat să fie pus în sicriul cumpărat
Foto Click
Citeste tot despre: 

Goncalves Valdelucio a fost declarat mort de către medicii unui spital brazilian din Salvador după ce a fost internat ca urmare a unui atac de cord. Cum medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, familia a fost notificată să se pregătească pentru înmormântare.

Walterio, fratele bărbatului "decedat" s-a prezentat la morga spitalului pentru a-şi îmbrăca fratele când a observat ceva ciudat la corpul lui Goncalves. "Am intrat înăuntru şi când m-am apropiat am observat că trupul tremura. Apoi am observat cum pieptul său se mişca ca şi cum ar fi respirat. Am înnebunit şi am ţipat către echipa medicală. Aceştia au venit şi în urma unui control sumar au descoperit că întradevăr fratele meu este în viaţă", a declarat bărbatul pentru huffingtonpost.com.

Valdelucio Goncalves este în afara oricărui pericol în acest momentZoom
Valdelucio Goncalves este în afara oricărui pericol în acest moment
Foto CNN

Echipa medicală a reacţionat rapid, eliberându-l din sforile cu care fusese legat şi i-au scos vata din urechi şi nas. Directorul spitalului a declarat faptul că s-a declanşat o anchetă internă prin care se încearcă stabilirea motivelor care au condus la această confuzie.

 
loading...
Loading...

Citește și

  • Alice, de doar un an şi două luni, suferea de mai bine de o lună de meningită. Disperaţi doctorii au anunţat-o pe mama ei, Jennifer Lawson, să se pregătească de ce e mai rău întrucât rinichii micuţei cedaseră şi Alice suferise un atac cerebral care a băgat-o în comă.

  • S-a născut a doua oară! Iranianul Alireza M. a scăpat de o nouă execuţie prin spânzurare, după ce a reuşit să păcălească moartea, deşi a atârnat în ştreang timp de 12 minute şi a fost declarat oficial decedat.