FOTO Ea e cea mai frumoasă femeie din lume! Cine a câştigat Miss Universe 2013

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miss Venezuela, Gabriela Isler, a câştigat sâmbătă titlul de Miss Universe 2013, competiţie desfăşurată pentru prima dată în istorie la Moscova, conform adevărul.roMiss Venezuela, Gabriela Isler, a câştigat sâmbătă titlul de Miss Universe 2013, competiţie desfăşurată pentru prima dată în istorie la Moscova. Citeste mai mult: adev.ro/mw153h

Coroana cu diamante a fost acordată Gabrielei Isler, o prezentatoare de televiziune de 25 de ani, de Olivia Culpo, câştigătoarea de anul trecut.

Isler a fost urmată de reprezentantele statelor Spania, Ecuador, Filipine şi Brazilia, astfel trei din primele cinci locuri fiind ocupate de femei din America de Sud.

Ceremonia a avut loc în Sala Crocus din Moscova, una din cele mai mari săli de concerte din capitala Rusiei, competiţia fiind urmărită de aproape două miliarde de spectatori din lumea întreagă.

Prezentatorii competiţiei au fost Thomas Robert şi fosta membră a Spice Girl, Mel B. Roberts a dedicat acest eveniment victimelor taifunului din Filipine: „Gândurile sunt alături de voi. Vă dedicăm spectacolul din această seară", a declarat co-prezentatorul Miss Universe 2013.

Cele 86 de candidate au apărut în prima probă a serii în rochii în roşu şi negru, cea de-a doua proba fiind cea a costumelor de baie.

În momentul în care reprezentanta Rusiei nu a fost selectată pentru partea finală a competiţiei cei din sală au început să-şi arate nemulţumirea.

Miss Universe 2013

simeon stalpnicul png

Miss Spania

simeon stalpnicul png

Miss Ecuador

simeon stalpnicul png

Miss Filipine

simeon stalpnicul png

Miss Brazilia

simeon stalpnicul png

Miss România

simeon stalpnicul png

EXCLUSIV Ce rochie extravagantă a purtat românca de la Miss Universe! Cât costă toate ţinutele ei!

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net