FOTO A crezut că e o simplă răceală! A rămas fără trei membre şi o parte a feţei din cauza unei bacterii

Ultima actualizare:

    Alex Lewis (foto: Rexfeatures)
Alex Lewis (foto: Rexfeatures)

Un bărbat care a crezut că suferă de o banală răceală a rămas fără trei membre şi o parte a feţei după ce a s-a dovedit că avea o bacterie mâncătoare de carne.

Alex Lewis, în vârstă de 34 de ani, a fost pierdut ambele picioare şi braţul stâng după ce degetele, picioarele, nasul, buzele şi o parte a urechilor s-au înnegrit.

Organele importante i-au cedat, iar tânărul a petrecut o săptămână în comă după ce bacteria i-a atacat corpul.

Medicii au descoperit în organismul lui Alex un streptococ care în mod normal e inovensiv pentru om. Însă englezul a făcut septicemie şi a intrat în şoc toxic, iar doctorii i-au dat 3% şanse de supravieţuire.

"Noi ca familie am fost testaţi la maxim în ultimele patru luni, dar am reuşit să trecem peste. Trebuie să te gândeşti la lucrurile pe care le ai, nu la ce ai pierdut", a explicat bărbatul, care are un copil cu partenera sa Lucy.

Alex Lewis (foto: Rexfeatures)
Alex Lewis (foto: Rexfeatures)

Femeia a povestit cum toate organele interne ale iubitului său au cedat, iar medicii au avertizat-o că poate rămână fără el: "Rinichii au cedat primii, apoi plămânii, ficatul, inimat. Mi-au spus să îmi iau la revedere de la el. Nu am crezut că e adevărat ce mi se întâmplă".

Singura soluţia a fost amputarea membrelor afectate. Alex va fi nevoit să poarte proteze şi să facă recuperarea pentru a putea să îşi folosească mână dreaptă. Din nefericire, dacă nu îşi revine, şi braţul drept va fi amputat. 

"Sunt norcos încă. Nu îmi pot folosi încă mână, dar sper că în timp se va rezolva. Dacă nu, trebuie să o amputez", a spus Alex.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net