FOTO Au făcut nuntă în pielea goală pentru 500.000 $

goi_1.jpg

Ashley Fonda şi Alika Medeiros sunt primii nudişti care se căsătoresc în direct, la tv

Prima nuntă în pielea goală transmisă la televizor! Un american şi o englezoaică sunt atât de lipsiţi de inhibiţii, încât s-au căsătorit goi-puşcă doar ca să pună mâna pe premiul de 500.000 $.

S-au îndrăgostit de la prima întâlnire în pielea goală din cadrul show-ului de televiziune american „Dating Naked”. Iar până la nuntă n-a fost decât un pas, mai ales că premiul de 500.000 de dolari (1.705.902 lei) suna tentant atât pentru Ashley Fonda (27 de ani), cât şi pentru Alika Medeiros (36 de ani).

Îmbrăcaţi în costumele Evei şi al lui Adam, britanica şi californianul au mers spre altar ţinându-se de mână, foarte fericiţi şi mândri că fac o asemenea năzbâtie transmisă la televizor, de pe o plajă sălbatică din California. Mireasa a purtat o cunună de flori pe cap, iar mirele era complet dezbrăcat.

Zoom
Ashley Fonda şi Alika Medeiros au vrut să-şi pecetluiască dragostea aşa cum au venit pe lume

Ashley şi Alika şi-au jurat iubire veşnică în faţa ofiţerului de stare civilă, aflat la rândul său în pielea goală. Apoi, cei 20 de nuntaşi prezenţi la ceremonie au făcut hora miresei goi-puşcă şi au dansat pe ritmuri orientale până la lăsarea serii, când au fost izgoniţi de ţânţari. 

Zoom
Nuntaşii au imortalizat momentul într-o poză de grup...

Proaspeţii însurăţei n-au avut parte de o ceremonie ca-n poveşti, dar măcar au scăpat de grija cheltuielilor pentru nuntă.

Zoom
...apoi au dansat hora miresei
loading...
Loading...

Citește și