FOTO Au căzut de la balcon când făceau sex. Adolescenţii au murit pe loc

Ultima actualizare:

    Anastasia Tulk
Anastasia Tulk

Tragedie la Londra! Doi studenţi şi-au pierdut viaţa în timpul unei partide de sex în balcon. Ei au căzut în gol, miercuri, de la etajul VI al unui bloc, după ce băiatul a pus-o pe fată cu fundul pe balustradă.

Un zgomot de infern şi ţipete ca din gură de şarpe au sfâşiat obişnuita linişte de seară a locuitorilor din blocurile Knights Tower din cartierul londonez Deptford. Anastasia Tutik, o frumoasă blondă de 19 ani din Rusia, studentă la limba engleză, şi Miguel Ángel Lozano Ramos, de 18 ani, fiul unui cunoscut politician din Mexic, au căzut de la 30 de metri înălţime în timpul unei sălbatice partide de sex.

Anastasia Tulk
Anastasia Tulk

"Se sărutau, glumeau şi se giugiuleau în balcon. Brusc, băiatul i-a dat bikini jos şi a proptit-o pe balustradă. Fata a strigat «Nu!», dar s-a lăsat în voia actului sexual, înfierbântată. Râdeau şi ţipau de plăcere, însă ea îl tot ruga s-o dea jos, până ce au alunecat amândoi peste balustradă. Au căzut în gol într-o fracţiune de secundă, nu-mi venea să cred ochilor ce se întâmplă, aveam impresia că văd un film", a povestit o vecină, citată de presa mexicană. Anastasia şi Miguel se aflau la o petrecere cu colegii de la Bellerbys College, facultate pentru care părinţii plătesc o taxă anuală de 21.000 de lire (115.000 lei).

Miguel Ángel Lozano Ramos

Mexicanul venise la Londra în urmă cu o săptămână pentru studii de vară în business. Abia o cunoscuse pe rusoaică şi s-au îndrăgostit fulgerător. Nu şi-au imaginat nici o clipă că îşi vor găsi sfârşitul, zdrobiţi, într-o uriaşă baltă de sânge. Mulţi dintre locuitorii din blocul în care a avut loc tragedia au povestit că au tras jaluzelele când i-au văzut cum se dedau fără jenă la jocuri sexuale.

baiatul
baiatul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net