Fiul lui George Soros divorţează! El şi soţia au început o luptă cruntă pe averea fabuloasă

Ultima actualizare:

    Robert Soros şi soţia sa, Melissa (foto: Afp)
Robert Soros şi soţia sa, Melissa (foto: Afp)

Fiul cel mare al miliardarului George Soros divorţează de soţia lui, după un mariaj care a durat 22 de ani. Robert, în vârstă de 50 de ani, a depus actele de divorţ luna trecută, conform New York Post. 

Fiul lui Soros, preşedintele Fondului de Investiţii Soros, care valorează 28 de milioane de dolari, s-a căsătorit cu Melissa Robin Schiff în New York, în 1992. Conform unor surse, cei doi sunt în pragul unei adevărate bătălii din cauza contractului prenupţial, care nu a fost formulat corespunzător.

Cuplul deţine o casă de 13 milioane de dolari în New York, o fermă în statul New York şi o altă vilă de nouă milioade de dolari pe o insulă din sudul Massachusetts.

Robert şi Melissa au doi copii, dar nu vor exista probleme privind custodia, pentru că fiul şi fiica lor sunt deja majori. 

Melissa, fotografă şi realizatoare de filme, a angajat deja unul dintre cei mai buni avocaţi specializaţi în divorţuri, pe Bernard Clair, iar Robert nu s-a lăsat nici el mai prejos.

George Soros este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, iar averea lui a fost estimată la peste opt miliarde de euro. El are cinci copii şi a divorţat de două ori. Soros s-a căsătorit pentru a treia oară în vara lui 2013, iar momentan se află într-un proces cu fosta iubită, Adrianna Ferreyr, care l-a acuzat că a agresat-o fizic în 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net