Fiscul din Statele Unite nu iartă pe nimeni: «Păteşti taxa sau faci sex cu mine!»

Citeste tot despre: 

Vincent Burroughs, de 40 de ani, din localitatea Fall Creek, statul Oregon, SUA, a dat-o în judecată pe o angajată de la agenţia guvernamentală care colectează impozitele pe venit şi alte taxe (IRS) pe motiv că l-a forţat să facă sex cu ea, potrivit "Huffington Post".

Femeia, numită Dora Abrahamson, în vârstă de 40 de ani, l-a contactat pe Burroughs în legătură cu o taxă pe care trebuia s-o plătească în august 2011. "Ştia cine sunt şi părea bucuroasă că a descoperit că nu am plătit şi că trebuia să ne întâlnim", a povestit bărbatul.

Abrahamson a flirtat cu el, la telefon şi prin mesaje, ba chiar i-a trimis şi o poză cu ea îmbrăcată în lenjerie intimă.

Burroughs zice că a rezistat avansurilor ei până în momentul în care aceasta s-a prezentat acasă la el într-o ţinută provocatoare. "Zicea că poate fi o căţea sau drăguţă", că ar putea să-i pună sau nu penalităţi pentru neplata taxei, sau să îl ierte, dacă face sex cu ea, susţine bărbatul.

Vincent Burroughs a făcut sex cu Dora Abrahamson, după care a dat-o în judecată. Femeia a refuzat să facă orice comentariu privitor la ceea ce s-a întâmplat.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1