Fiica şi-a omorât mama pentru 20 miliarde de euro. Povestea adevărată a morţii celei mai bogate femei din Monaco

Ultima actualizare:

    Maşina Hélènei Pastor  a fost ciuruită de  gloanţe în ziua de 6 maiFoto: reuters
Maşina Hélènei Pastor a fost ciuruită de gloanţe în ziua de 6 maiFoto: reuters

Mai ceva ca în filme! Sylvia, fiica celei mai bogate femei din Monaco, Hélène Pastor, a fost arestată luni. Ea ar fi comandat, împreună cu soţul său, Wojciech Janowski, asasinarea mamei miliardare.

Miliardara Hélène Pastor, de 77 de ani, din Monaco îşi conducea cu mână de fier imperiul financiar de pe Coasta de Azur. Din averea sa de 20 miliarde de euro, nu dădea copiilor ei, Sylvia (53 de ani) şi Gildo (47 de ani), decât 500.000 de euro pe lună.

Moartea ei fulgerătoare, după ce a fost ciuruită de gloanţe în limuzina ei, în ziua de 6 mai, la Nisa, a provocat un şoc în întreaga lume. S-a crezut iniţial că a fost executată de mafioţi italieni.

Poliţia a arestat 20 de persoane implicate în asasinarea miliardarei. Printre acestea se află fiica ei, Sylvia, şi soţul acesteia, Wojciech Janowski (65 de ani), bănuiţi de poliţişti că ar fi comandat asasinatul.

După moartea Hélènei Pastor, averea ei colosală revenea în sfârşit fiicei şi fiului. Deviza Hélènei era “să construieşti şi niciodată să vinzi” şi ţinea cu dinţii de moştenirea pe care o primise de la tatăl său, decedat în 1990. Între cei 20 de arestaţi se află atât asasinul, cât şi cei care au comandat şi au intermediat comanda asasinatului.

Ei au fost descoperiţi din aproape în aproape după ce făptaşul a fost surprins de camerele de supraveghere. Unul dintre intermediari menţinea legătura telefonic cu ginerele Wojciech Janowski, un specialist în nanotehnologie şi consul onorific al Poloniei în Monaco, potrivit TF1. Arma crimei, o puşcă de vânătoare, nu a fost găsită încă.

Mihaela Rădulescu, prietena miliardarei

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu (44 de ani) a fost prietenă cu Hélène Pastor, care era supranumită “viceprinţesa de Monaco”. Miliardara era apropiată atât de românca noastră, cât şi de Prinţul Albert de Monaco şi familia acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net