Vis împlinit! A rămăs fără picioare la 18 luni, dar a ajuns fotomodel

24-glob-foto1_140_240_gettyimages-1173204475.jpg

Daisy-May Demetre a defilat îmbrăcată într-o rochie de catifea creată de Lulu et Gigi
Fotografii: Gettyimages
Citeste tot despre: 

A fost strălucitor de frumoasă şi a stârnit ropote de aplauze! Lumea s-a ridicat în picioare, luni, şi a aclamat-o cu lacrimi în ochi pe frumoasa Daisy-May Demetre, de nouă anişori. Daisy s-a născut fără picioare şi după ce a primit două proteze şi-a dorit să devină gimnastă şi fotomodel. Un vis i s-a împlinit.

”Frumoasă şi perfectă”, acestea au fost cuvintele cu care presa internaţională a întâmpinat defilarea emoţionantă a lui Daisy-May, de 9 ani, din Birmingham, Marea Britanie. Fetiţa a fost îmbrăcată într-o rochie de catifea purpurie de brandul ”Lulu et Gigi”. ”Sunt mândră de mine, chiar am făcut o treabă bună. Nu am şchiopătat şi nu m-am împiedicat”, a declarat la finalul galei micuţa prinţesă. Tatăl ei, Alex Demetre, a explicat pentru publicaţia britanică ”The Mirror”: ”este o luptătoare, nu se lasă învinsă de problemele vieţii. Trece peste orice cu zâmbetul pe faţă”. 

24-glob-foto2_90_60_profimedia-0468066693.jpg

Micuţa de nouă anişori s-a antrenat timp de un an pentru marea gală
Foto: Profimedia

Picioarele micuţei au fost amputate când avea doar 18 luni, după ce venise pe lume cu anomalii de dezvoltare la membrele inferioare. 

Când avea doar opt ani, tatăl ei a descoperit că o agenţie căuta fotomodele în rândul persoanelor cu dizabilităţi. Încântată, Daisy-May a început să se antreneze pentru a defila pe proteze îmbrăcată în prinţesă. A folosit mai multe tipuri de proteze, inclusiv cele utilizate de sportivii paralimpici. Sora ei, Ella, de 11 ani, i-a fost tot timpul alături şi participa alături de ea la antrenamentele pentru marele eveniment. 

Daisy-May a fost remarcată de designerul Eni Hegedus-Buiron în timpul paradei copiilor din cadrul Săptămânii Modei din Londra. Atunci a ales ca Daisy să devină imaginea brandului ”Lulu et Gigi”. Micuţa de nouă ani este primul fotomodel din lume care are handicap la ambele picioare şi care a intrat în industria modei la o vârstă atât de fragedă. Următorul vis al fetiţei este să devină gimnastă şi să câştige o medalie la Olimpiadă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1