«Femeia Pisică» a cheltuit 4.000.000 $ să arate aşa

Ultima actualizare:
2012: Cu noua ei  cucerire
2012: Cu noua ei cucerire

Nu mai arată a om! Jocelyn Wildenstein (72 de ani) a cheltuit 4 milioane dolari pe operaţii estetice şi injecţii cu colagen până ce a căpătat aspect de pisică, fiindcă soţului său îi plac felinele.

Povestea miliardarei Jocelyn Wildenstein este absolut şocantă. Are o avere de 2,5 miliarde, dar recent era cât pe ce să fie dată afară din apartamentul său din Manhattan (New York) de proprietarul blocului, fiindcă nu plătise chiria de 73.500 dolari, din octombrie, anul trecut.

2012: Cu noua ei  cucerire
2012: Cu noua ei cucerire

Cheltuieşte, în continuare, în prostie, anual, 100.000 de dolari pentru operaţii estetice, îndeosebi lipoaspiraţii, 60.000 de dolari, nota de telefon, 547.000 de dolari pentru vin şi delicatese. În anii 1980, ea a hotărât să-şi facă trăsături de pisică, pentru ca soţul, dealerul de artă Alec Wildenstein,  să nu divorţeze de ea. Şi-a reconstruit ochii, buzele, bărbia şi obrajii. Numai că bărbatul a urlat de groază, când a văzut-o.

2012: Cu noua ei  cucerire
2012: Cu noua ei cucerire

Ea ştia că acestuia îi plăceau felinele sălbatice, de aceea s-a hotărât să-şi facă un aspect de pisică. Wildenstein s-a cuplat cu o rusoaică de 19 ani, iar Jocelyn l-a prins cu amanta în pat. Soţul a îndreptat arma spre ea şi a fost arestat.

2012: Cu noua ei  cucerire
2012: Cu noua ei cucerire


    2012: Cu noua ei  cucerire
2012: Cu noua ei cucerire

A urmat un divorţ urât, în urma căruia "femeia pisică" a câştigat, în 1998, 2,5 miliarde dolari şi 100 de milioane de dolari pe an timp de 13 ani, de la soţ. În plus i-au mai revenit un hotel particular din New York, un castel în Franţa şi un ranch în Kenya. Jocelyn este văzută adesea la reuniuni mondene în compania stilistului Lloyd Klein, cu 27 de ani mai tânăr ca ea. Miliardara susţine că se simte frumoasă şi vrea să semene cât mai mult cu pisicile.

Jocelyn Wildenstein s-a căsătorit cu Alec Wildenstein, când amândoi aveau 30 de ani. Născută la Lausanne, Elveţia, miliardara este fiica unui dealer de articole de sport. La vârsta de numai 17 ani, Jocelyn  s-a iubit cu un producător de film, apoi cu regizorul francez Sergio Gobbi. Era pasionată de vânătoare şi l-a cunoscut pe Wildenstein la un safari, în Africa. S-au căsătorit la Las Vegas şi au adus pe lume doi copii, Diane (născută în 1979) şi Alec Jr. (născut în 1980). Lui Jocelyn Wildenstein nu i-a plăcut niciodată să muncească, este înnebunită numai după viaţa mondenă. Trăieşte din averea primită ca moştenire după divorţul de soţ. De firma ei de imobiliare se ocupă cei doi copii ai săi.

- Născută: 8 mai 1940, la Lausanne, Elveţia- Afaceri: Imobiliare- Firme: Jocelyn Wildenstein ltd.- Avere: 2,5 miliarde dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net