Femeia cu barbă: «Nu mă mai rad! Cine mă vrea, să mă iubească aşa!»

Ultima actualizare:

    Harnaam Kaur
Harnaam Kaur

„Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?” şi oglinda îi răspunde britanicei Harnaam Kaur: “Tu, de când nu te mai bărbiereşti zilnic!”

Are 23 de ani şi este profesoară de engleză. De la 11 ani a început să îi crească păr pe faţă, pe piept şi pe braţe. De ruşine, tânăra Harnaam Kaur a pus mâna pe lamă şi zilnic se rădea din cap până în picioare. Ea suferă de sindromul ovarului polichistic şi până recent a avut grijă ca efectele acestei boli, de care suferă 25% din femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, să nu fie vizibile. Recent, a aruncat lama de bărbierit la gunoi.

"Nu o să mă mai rad în viaţa mea! Mă simt mult mai feminină, mai sexy şi mai atrăgătoare de când sunt eu însămi. O să port tricouri cu mânecă scurtă şi decolteuri adânci fără să-mi fie ruşine că am ditamai plantaţia de păr. Cine mă vrea, să mă iubească aşa", a declarat "Femeia cu barbă" pentru "The Sun".

Harnaam predă la o şcoală din localitatea britanică Slough, din Berks şi zice că de Halloween s-a distrat de minune când i-au zis copiii să nu îşi pună mască pentru că ea e gata costumată. Harnaam se ia la întrecere în coafuri de barbă cu fratele ei Gurdeep, de 18 ani, care e foarte mândru de ea.

Click! spune

Sindromul ovarului polichistic e un dezechilibru hormonal care afectează ovulaţia normală. Femeile care suferă de acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Din cauza dezechilibrului hormonal, apare fenomenul pilozităţii excesive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net