Femeia care nu a mai folosit şampon de doi ani de zile. Cum arată acum părul ei - FOTO

Ultima actualizare:

    Lucy Aitken Read se declară extrem mulţumită de alegerea făcută
Lucy Aitken Read se declară extrem mulţumită de alegerea făcută

Lucy Aitken Read, în vârstă de 32 de ani nu a mai folosit de aproape doi ani de zile şampon pentru părul ei. Aceasta a constatat că podoaba ei capilară arată mai bine ca niciodată.

De doi ani, ea se spală doar cu apă şi este extrem de mulţumită de rezultate. A decis să renunţe definitiv la şampon, după ce a citit ingredientele din care este făcut şi a observat cu câte chimicale intră în contact. Când a hotărăt să se mai folosească de acest produs, cea mai mare teamă a ei a fost cum va arăta părul. Într-un interviu acordat pentru The Telegraph, Lucy a povestit perioada de acomodare cu acest nou stil de viaţă. ''Îmi spăl părul doar cu apă o dată la trei zile şi o dată la 10-14 zile folosesc un ou sau bicarbonat de sodiu”, a precizat aceasta.

Ea a publicat chiar şi o carte, intitulată ''Un păr fericit'', în care acordă sfaturi despre cum poţi avea un păr strălucitor şi cum să renunţi la chimicalele din produse de îngrijire.

Lucy a dezvăluit cum a fost tentată să folosească din nou şamponul: ''După ce am renovat casa, îmi rămăsese vopsea în păr şi am mers la baie. I-am spus soţului meu că am să mă spăl cu şamponul lui, dar am vorbit şi în cele din urmă m-a convins, deoarece mi-a spus că îmi va părea rău după. Am ales doar o perie mai dură pentru curăţarea părului'.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net