A făcut 60 milioane $ în numai 36 de ore!

Ultima actualizare:
Miliardarul George  Soros
Miliardarul George Soros

Are 82 de ani şi o avere estimată la 20 de miliarde de dolari, dar nimic nu-l împiedică să mai dea un tun de 60 de milioane de dolari, în doar 36 de ore. George Soros, americanul de origine maghiară, a devenit celebru datorită speculaţiilor pe bursă, care i-au umplut conturile peste noapte.

Nimic nu pare să-l oprească: nici vârsta respectabilă, 82 de ani, nici criza mondială, nici măcar iubitele cu 50 de ani mai tinere care-l dau în judecată. George Soros e la fel de inteligent şi inspirat ca în urmă cu 20 de ani, când a câştigat la bursă nu mai puţin de 1,8 miliarde $.

Atunci a mizat pe deprecierea lirei sterline şi a câştigat. La începutul acestei săptămâni, miliardarul şi-a jucat iar cartea. De această dată a speculat o posibilă depreciere a dolarului australian. Un in­vestitor misterios a plasat ordine de vânzare în valoare de 1 miliard de dolari prin intermediul a trei companii de brokeraj din Hong Kong şi Singapore.

Dealerii australieni presupun că George Soros, prin intermediul fondului său de investiţii Soros Fund Ma­nagement, a pariat pe reducerea dobânzii de referinţă, ceea ce s-a şi întâmplat la scurt timp.

George Soros a confirmat pentru Huffington Post că, într-adevăr, el a fost misteriosul jucător. Dolarul australian, cea mai puternică valută din ultimii ani, s-a depreciat faţă de dolarul american imediat după anunţ. Chiar dacă bursa a intervenit şi a limitat efectul de scădere, a fost suficient pentru ca legendarul speculator să scoată un profit de 18,65 milioane $ pe fiecare din cele 3 tranzacţii, în decurs de doar 36 de ore.

Soros nu e la prima lovitură de acest gen de la începutul acestui an. În ianuarie, acesta şi-a vândut investiţiile în aur, chiar înainte ca preţul metalului preţios să se prăbuşească. De asemenea, a câştigat 1 miliard $ în februarie 2013 din deprecierea masivă a yenului japonez.

George Soros şi actriţa Adriana Ferreyr, 29 de ani, au fost împreună cinci ani


    Miliardarul George  Soros
Miliardarul George Soros

Miliardarul maghiaro-american George Soros a revenit în atenţia presei în luna martie, când şi-a dat în judecată fosta iubită, pentru că l-a lovit cu o lampă în cap. Soros a avut o relaţie de 5 ani cu actriţa Adriana Ferreyr, de 29 de ani. În această perioadă, el i-a promis iubitei că îi va cumpăra un apartament. Pentru că miliardarul nu s-a ţinut de promisiune şi a mai şi înşelat-o pe Adriana, cei doi s-au despărţit în 2011.

Câteva luni mai târziu, actriţa l-a dat în judecată pe Soros pentru că nu i-a cumpărat apartamentul de lux promis, de 2.000.000 $. 

Acum, el îi răspunde cu aceeaşi monedă, dând-o în judecată pentru vătămare corporală. El spune că, în momentul în care i-a spus că s-a răzgândit în privinţa apartamentului, pe Adriana a cuprins-o o furie oarbă şi a luat o lampă cu care l-a lovit în cap. Miliardarul are acum o logodnică unguroaică în vârstă de 40 de ani, care i-ar putea deveni cea de-a treia soţie. Soros are cinci copii din căsătoriile anterioare.

George Soros s-a năs­cut la 12 august 1930 la Budapesta, Ungaria. A supravieţuit ocupaţiei naziste şi a părăsit Ungaria în 1947, emigrând în Anglia. A absolvit Şcoala de Studii Economice de la Londra. În 1956, Soros s-a stabilit în Statele Unite, unde a făcut avere prin fondurile de investiţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net