A făcut 25.000.000 $ din vânzarea de aer

Ultima actualizare:
Chen Guangbiao  (dreapta) explică  personal importanţa  cutiilor cu aer curat
Chen Guangbiao (dreapta) explică personal importanţa cutiilor cu aer curat

Iubit şi admirat, dar în acelaşi timp detestat şi luat în râs. Astfel poate fi caracterizat excentricul milionar chinez Chen Guangbiao, în vârstă de 44 de ani. El s-a îmbogăţit vânzând concetăţenilor cutii cu aer.

Chen Guangbiao a devenit cunoscut datorită faptului că a scos la vânzare cutii cu aer curat, pentru a ajuta oamenii să nu se îmbolnăvească din cauza aerului foarte poluat din ţara sa. În doar 10 zile, el a reuşit să vândă 8.000.000 de cutii de aer şi cum fiecare cutie costă 80 de cenţi (2,60 lei), a făcut 6.400.000 de dolari (21.760.000 de lei).

Până acum câştigurile sale din vânzarea de aer au ajuns la 25 de milioane de dolari. Produsul se numeşte "Aer Curat", arată ca nişte cutii de suc, pe care scrie că "Domnul Chen este un om bun".

Timp de mai multe săptămâni, începând de la sfârşitul lui ianuarie, milionarul a fost de mare ajutor locuitorilor din capitala Beijing, când nu puteau să iasă pe stradă fără măşti de protecţie din cauza poluării. Excentricitatea sa, care i-a adus şi câştiguri frumoase, nu s-a oprit aici.

Recent, el a anunţat că vrea să pună întreaga Chină la regim. Preocupat să îşi păstreze talia din tinereţe, milionarul a demarat o dietă specială, după Crăciun, şi vrea ca toţi concetăţenii să-i urmeze exemplul.

Regimul său constă în două mese în loc de trei pe zi. Milionarul are de asemenea grijă să consume numai alimente care nu sunt nocive sănătăţii. De când a început acest regim, Chen Guangbiao spune că a reuşit să scape deja de şapte kilograme. Dar preocuparea sa principală rămâne lupta împotriva poluării.

- Născut: 1968 în Sihong, provincia Jiangsu- Afaceri: Comerţ, reciclare ecologică, informatică- Companii: Jiangsu Huangpu Recycling Resources Co Ltd- Avere: 700 milioane dolari

Locuitorii Beijingului au fost încântaţi de aerul la cutie


    Chen Guangbiao  (dreapta) explică  personal importanţa  cutiilor cu aer curat
Chen Guangbiao (dreapta) explică personal importanţa cutiilor cu aer curat

Conform analizelor de mediu pe 2012, Beijing e cel mai poluat oraş din lume. În ianuarie, metropola chineză s-a confruntat cu un val de poluare fără precedent.

Aşa că afaceristul Chen Guangbiao şi-a ales locul perfect în care să-şi dezvolte business-ul care i-a adus milioane de dolari şi, în acelaşi timp, să-i ajute pe oameni să nu se îmbolnăvească.

Chen Guangbiao este fiul unui fermier din Sihong, provincia Jiangsu. Familia lui era aşa de săracă, încât doi dintre fraţii săi au murit de foame, potrivit theworldofchinese.com. A studiat medicina tradiţională în Nanjing. Milionarul a hotărât ca, după moarte, averea sa să fie folosită în scop caritabil şi să nu rămână copiilor lui. De altfel, milionarul este considerat cel mai important filantrop al Chinei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net