Eu sunt urmaşul lui Mandela! Ba eu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici nu s-a răcit bine, iar urmaşii lui Nelson Mandela au început războiul pe moştenire. Între cel mai în vârstă nepot şi fiica cea mare a liderului sud-african se dă o bătălie acerbă pentru titlul de şef de clan.

Moartea lui Nelson Mandela a îndurerat o lume întreagă. Dar nici după moarte, nu-şi poate găsi liniştea. Unul dintre ultimii eroi ai planetei a lăsat în urma lui o moştenire greu de egalat, care a devenit acum mărul discordiei între urmaşii săi.

Cel mai în vârstă moştenitor pe linie bărbătească, nepotul Mandla (39 de ani), şi fiica sa cea mare, Makaziwe (66 de ani), dau o bătălie cruntă pe moştenirea titlului de şef de clan Mandela. Numeroasa familie a liderului sud-african îi contestă pe amândoi. Mandla Mandela i-a scandalizat pe toţi, vrând să încalce dorinţa bunicului de a-l înmormânta în Quino, aşa cum a dorit. Nepotul a încercat să transforme mormântul lui Mandela într-o atracţie turistică în Mvezo, ca să scoată bani frumoşi. Mandla e urât şi pentru că a întinat numele familiei, fiind implicat într-un atac armat în urma unui accident rutier, bigamie şi alte scandaluri.

simeon stalpnicul png

Fiica Makaziwe este şi ea aspru criticată, pentru că ar fi încercat să profite de pe urma brandului internaţional Mandela. Ea a vrut să fondeze o firmă împreună cu sora sa, Zenani, în scopul de a controla veniturile din drepturile de autor ale tatălui.

A lăsat o avere de 10 milioane $ la 34 de moştenitori

Căsătorit de trei ori, Nelson Mandela a fost tatăl a şase copii, dintre care trei sunt încă în viaţă: fiicele Makaziwe (66 de ani), din prima căsătorie, Zenani (55 de ani) şi Zindziswa (53 de ani), din a doua căsătorie. Mai avea 17 nepoţi şi 14 strănepoţi.

simeon stalpnicul png

După moartea lui, la 5 decembrie 2013, la 95 de ani, cei 34 moştenitori se luptă pentru fabuloasa sa avere de 10 milioane de dolari, bani obţinuţi îndeosebi din drepturile de autor ale autobiografiei „Long Walk of Freedom" (1994) şi a salariilor din funcţiile politice.

FOTO Nelson Mandela, onorat ca un zeu în Africa de Sud. Măsuri excepţionale luate de Guvern

Barack Obama, îndurerat de moartea lui Nelson Mandela. Ce spune preşedintele SUA

A murit Nelson Mandela! Fostul preşedinte al Africii de Sud avea 95 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net