"Nimic nu trăda intenţiile sale", mărturia fratelui criminalului din Las Vegas

Ultima actualizare:

    Oamenii îndureraţi s-au adunat la locul atacului pentru a-i comemora pe cei ucişiFoto: Getty
Oamenii îndureraţi s-au adunat la locul atacului pentru a-i comemora pe cei ucişiFoto: Getty

Fratele criminalului din Las Vegas, care a ucis 59 de oameni şi a rănit alţi 527 în Las Vegas, în timpul unui concert, este uimit de gestul pe care l-a făcut acesta. La auzul veştilor potrivit cărora fratele său a fost cel care a împuşcat oamenii a rămas consternat şi nu şi-a putut explica ce l-a determinat să comită o asemenea atrocitate.

Fratele atacatorului din Las Vegas a declarat că autorul faptei era un “om obişnuit care şi-a pierdut cumpătul” înainte de a săvârşi cea mai gravă ucidere în masă, prin împuşcare, din istoria Statelor Unite ale Americii. „ Era doar un om care trăia în Mesquite ...îi plăcea să conducă şi să joace în cazinouri. Ah, şi iubea mâncarea mexicană.  Nu ne putem imagina de ce a făcut asta. E ca şi cum un asteroid a căzut din cer asupra noastră. Nu avem idee. Suntem îngroziţi. Condoleanţe familiilor victimelor”, a spus Eric, stăpânindu-şi cu greu lacrimile.

Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Mail, Eric Paddock a afirmat că „ ceva sigur s-a întâmplat” atunci când Stephen a decis să ucidă cu sânge rece.  A adăugat că nu era nimic care să dea de bănuit că Stephen ar fi făcut un asemenea gest ţinând cont că el nu avea o orientare religioasă sau politică definită.

Eric a declarat că Stephen obişnuia să se mute destul de des şi că ultima sa adresă era cea din Mesquite, Nevada. Legătura dintre cei doi fraţi nu a fost niciodată una excelentă şi nu obişnuiau să vorbească des, nici măcar la telefon.

ISIS a revendicat atacul, dar trebuie să aducă argumente care să dovedească acest lucru. Poliţiştii încă încearcă să determine dacă Stephen a fost radicalizat de către terorişti şi caută indicii. Şeriful oraşului Las Vegas a menţionat că Stephen era genul de om singuratic, retras şi că poliţia nu a reuşit să atribuie un motiv gestului pe care l-a comis acesta.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net