Eliberat din puşcărie pentru că e prea înalt

Are 2,18 metri şi tot mai creşte! Gigantismul l-a scăpat însă de puşcărie. Jude Medcalf, de 23 de ani, a fost eliberat fiindcă nu încape în paturile din puşcărie şi nu se găseşte costum de deţinut pe măsura sa.

Tânărul infractor Jude Medcalf din Abbot, sudul Angliei, a fost eliberat din închisoare, fiindcă e prea înalt. El fusese arestat la sfârşitul anului trecut pentru că a atacat o maşină, a tras într-o femeie cu un pistol cu bile, căreia i-a furat cadourile de Crăciun, apoi a şterpelit câteva porţii de friptură dintr-un bar. La expirarea perioadei de arest preventiv, Jude se pregătea să fie dus la puşcărie şi aştepta cu înfrigurare să afle cât avea să stea în celulă. Numai că, spre marea lui surpriză, a primit vestea că va fi eliberat.

Medcalf a ieşit din închisoare în al nouălea cer de fericire


S-a luat această măsură fiindcă nu poate să încapă în paturile normale, de 2,05 metri lungime, din penitenciar. Jude Medcalf suferă de sindromul Klinefelter, o boală rară din cauza căreia continuă să crească. În loc de puşcărie, el a fost condamnat să presteze muncă în folosul comunităţii timp de 12 luni.

Infractorul de 2, 18 m înălţime nu încape în patul de 2, 05 m din celulă


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1