El e monstrul care a răpit-o pe Maddie McCann!

baza_monstru_copy.jpg

Madeleine McCann (3 ani)
Citeste tot despre: 

Christian Brueckner e pedofilul de 43 de ani care a răpit-o şi cel mai probabil a ucis-o pe micuţa de 3 ani, Madeleine McCann, la 3 mai 2007.

Fotografia monstrului a fost făcută publică de tabloidul german Bild. Întrebarea pe care şi-o pun detectivii de la Scotland Yard este: cum a scăpat poliţiei portugheze un bărbat care are 17 condamnări de abuz sexual şi şi-a început cariera criminală la 15 ani? Poliţia germană o caută în prezent pe iubita minoră, de origine kosovară a lui Brueckner, cu care acesta a trăit la ferma de lângă Praia da Luz, Portugalia, între 2005 şi 2007.

baza_monstru_mare_copy.jpg

Neamţul Christian Brueckner (43 de ani) un pedofil cu 17 capete de acuzare

Anchetatorii au început cercetările la fermă. Brueckner se ocupa inclusiv cu trafic de droguri, fura din casele de vacanţă ale turiştilor şi hărţuia minore aflate la plajă. El se află în închisoare în Germania, unde ispăşeşte o pedeapsă de 7 ani pentru că a violat în 2005 o văduvă americană de 72 de ani, în Portugalia. La 3 mai 2007, britanica de 3 anişori Maddie McCann dispărea fără urmă din staţiunea portugheză Praia da Luz. Timp de 13 ani, părinţii Gerry şi Kate au căutat zadarnic un răspuns.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1