Ei sunt cei mai ciudaţi oameni din lume! FOTO

CLIIMA20120119_0018_1.jpg

Cei mai bizari oameni de pe pământ: Bhagat

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Există printre noi oameni speciali, numiţi de ceilalţi ciudaţi sau bizari. Şi asta pentru că locuiesc în locuri stranii sau au un stil de viaţă ieşit din comun, unii nu sunt în viaţă, ci declaraţi morţi de oficialii. Vă prezentăm mai jos o listă cu cei mai ciudaţi oameni din lume.

1. Ngoc, trei decenii fără somn

În vârstă de 60 de ani, Thai Ngoc susţine că nu a mai închis un ochi din 1973, când a avut febră, iar de atunci a numărat un număr infinit de oi, dar tot nu a reuşit să adoarmă.

"Nu ştiu dacă insomnia mi-a afectat starea de sănătate. Sunt încă sănătos şi apt de muncă", spune bărbatul.

"Soţul meu avea un somn bun, dar acum nici măcar alcoolul nu-l pot adormi", susţine soşia bărbatului.

2. Bhagat îşi poartă fratele geamăn în burtă

Sanju Bhagat are o burtă atât de mare încât ai zice că este însărcinat în luna a noua. Bărbatul, care locuieşte în oraşul Nagpur, India, a declarat că de când se ştie a avut burtă, în ciuda faptului că are un trup foarte slab.

Crezând că are o tumoare, medicii au decis să-l opereze. Mare le-a fost mirarea când în abdomenul lui au găsit o altă fiinţă. Bărbatul îşi purta fratele geamăn în burtă fără să ştie.

3.Mehran locuieşte în aeroport din 1988

CLIIMA20120119_0019_1.jpg

Cei mai bizari oameni de pe pământ: Mehran
Mehran Karimi Nasseri este un refugiat iranian care trăieşte de mai bine de 20 de ani în Aeroportul Charles de Gaulle, Paris, la Terminalul 1.

După ce a fost închis, torturat şi dat afară din ţara lui, Mehran a cerut azil în Europa, fără succes însă. A decis să plece în Heathrow, Marea Britanie, dar i-au fost furate bagajele în timp ce se afla pe aeroportul din Paris. El a reuşit să ajungă la destinaţie, dar din cauză că nu avea actele necesare autorităţile  l-au trimis înapoi pe aeroportul Charles de Gaulle.

Întors în Franţa, Mehran nu a reuşit să-şi demonstreze identitatea şi nici statutul de refugiat, astfel a fost trimis de personalul aeroportului în sala de aşteptare, într-o zonă dedicată călătorile fără acte.

4.Mitsuo, Iisus Hristos din Japonia

Matayoshi Mitsuo este un politician excentric din Japonia care susţine că el este Dumnezeu şi Iisus Hristos. Bărbatul făcut public un program politic, care include Ultima Judecată a oamenilor.

Este cunoscut în Japonia datorită campaniilor sale electorale ciudate în care îşi îndeamnă opozanţii să se sinucidă prin metoda hara-kiri.


5. Bihari, bărbatul declarat oficial mort

Lal Bihari s-a născut în anul 1961 şi este un fermier din Uttar Pradesh, India. El a fost declarat oficial mort între anii 1976-1994. Timp de 18 ani s-a luptat cu birocraţia guvernamentală pentru a demonstra că este viu.

Bărbatul a aflat de "moartea" sa în 1976 când s-a dus la bancă să aplice pentru un credit.
Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul