Ei sunt cei mai ciudaţi oameni din lume! FOTO

Ultima actualizare:
Cei mai bizari oameni de pe pământ: Mehran
Cei mai bizari oameni de pe pământ: Mehran

Există printre noi oameni speciali, numiţi de ceilalţi ciudaţi sau bizari. Şi asta pentru că locuiesc în locuri stranii sau au un stil de viaţă ieşit din comun, unii nu sunt în viaţă, ci declaraţi morţi de oficialii. Vă prezentăm mai jos o listă cu cei mai ciudaţi oameni din lume.

1. Ngoc, trei decenii fără somn

În vârstă de 60 de ani, Thai Ngoc susţine că nu a mai închis un ochi din 1973, când a avut febră, iar de atunci a numărat un număr infinit de oi, dar tot nu a reuşit să adoarmă.

"Nu ştiu dacă insomnia mi-a afectat starea de sănătate. Sunt încă sănătos şi apt de muncă", spune bărbatul.

"Soţul meu avea un somn bun, dar acum nici măcar alcoolul nu-l pot adormi", susţine soşia bărbatului.

2. Bhagat îşi poartă fratele geamăn în burtă

Sanju Bhagat are o burtă atât de mare încât ai zice că este însărcinat în luna a noua. Bărbatul, care locuieşte în oraşul Nagpur, India, a declarat că de când se ştie a avut burtă, în ciuda faptului că are un trup foarte slab.

simeon stalpnicul png

Crezând că are o tumoare, medicii au decis să-l opereze. Mare le-a fost mirarea când în abdomenul lui au găsit o altă fiinţă. Bărbatul îşi purta fratele geamăn în burtă fără să ştie.

3.Mehran locuieşte în aeroport din 1988

Mehran Karimi Nasseri este un refugiat iranian care trăieşte de mai bine de 20 de ani în Aeroportul Charles de Gaulle, Paris, la Terminalul 1.


    Cei mai bizari oameni de pe pământ: Mehran
Cei mai bizari oameni de pe pământ: Mehran

După ce a fost închis, torturat şi dat afară din ţara lui, Mehran a cerut azil în Europa, fără succes însă. A decis să plece în Heathrow, Marea Britanie, dar i-au fost furate bagajele în timp ce se afla pe aeroportul din Paris. El a reuşit să ajungă la destinaţie, dar din cauză că nu avea actele necesare autorităţile  l-au trimis înapoi pe aeroportul Charles de Gaulle.

Întors în Franţa, Mehran nu a reuşit să-şi demonstreze identitatea şi nici statutul de refugiat, astfel a fost trimis de personalul aeroportului în sala de aşteptare, într-o zonă dedicată călătorile fără acte.

4.Mitsuo, Iisus Hristos din Japonia

Matayoshi Mitsuo este un politician excentric din Japonia care susţine că el este Dumnezeu şi Iisus Hristos. Bărbatul făcut public un program politic, care include Ultima Judecată a oamenilor.

simeon stalpnicul png

Este cunoscut în Japonia datorită campaniilor sale electorale ciudate în care îşi îndeamnă opozanţii să se sinucidă prin metoda hara-kiri.

5. Bihari, bărbatul declarat oficial mort

Lal Bihari s-a născut în anul 1961 şi este un fermier din Uttar Pradesh, India. El a fost declarat oficial mort între anii 1976-1994. Timp de 18 ani s-a luptat cu birocraţia guvernamentală pentru a demonstra că este viu.

simeon stalpnicul png

Bărbatul a aflat de "moartea" sa în 1976 când s-a dus la bancă să aplice pentru un credit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net