E sexy, dar mortală! A vrut să-l ucidă pe Obama şi a fost pedepsită exemplar

Ultima actualizare:
Se află în puşcărie de peste un an
Se află în puşcărie de peste un an

Viaţa bate filmul! Actriţa Shannon Guess Richardson a fost condamnată miercuri la 18 ani de închisoare pentru că a încercat să-l ucidă pe preşedintele Barack Obama. Ea şi-a recunoscut faptele.

Shannon Guess Richardson (36 de ani), care a avut roluri minore în filme şi seriale, cum ar fi “The Walking Dead” şi “Vampire Diaries”, i-a trimis o scrisoare impregnată cu ricină preşedintelui american Barack Obama (52 de ani).

Criminala, născută în Texas, era convinsă că aceasta l-ar fi putut otrăvi. Nu şi-a imaginat că scrisoarea nu va ajunge la destinatar, fiindcă serviciile de securitate verifică atent corespondenţa liderului de la Casa Albă.

Shannon a recunoscut că a trimis plicul ucigaş, anul trecut, la 20 mai, din New Boston. Voia să-l omoare pe Obama fiindcă militează pentru sporirea controlului armelor în SUA, din cauza creşterii numărului de atacuri în şcoli.

Barack Obama, 52 de ani
Barack Obama, 52 de ani

“Ce este în scrisoare nu se compară cu ceea ce am pregătit pentru dumneavoastră, domnule preşedinte. Va trebui să mă ucideţi pe mine şi familia mea înainte să-mi luaţi armele. Oricine vrea să vină acasă la mine va primi un glonţ în faţă”, a scris ea. În afară de a-l ucide pe Obama, Shannon a vrut să se răzbune şi pe soţul ei, mecanicul veteran al armatei americane, Nathaniel Richardson, dând vina pe acesta. A semnat scrisoarea ucigaşă cu numele lui, fiindcă tocmai divorţase de ea. Anchetatorii au descoperit că bărbatul nu a fost vinovat. Femeia a fost măritată de trei ori şi are 6 copii cu vârste între câteva luni şi 19 ani.

A fost arestată anul trecut


    Se află în puşcărie de peste un an
Se află în puşcărie de peste un an

Ea a fost arestată în iunie 2013 şi a născut ultimul copil, Brody, în detenţie, singurul al cărui tată e Richardson. Shannon a mai trimis scrisori cu ricină primarului din New York, Michael Bloomberg, şi fostului preşedinte al comitetului contra armelor de foc ilegale, Mark Glaze.

Click! spune

Ricina e o toxină vegetală extrasă din seminţele celei mai periculoase plante din lume, numită ricin, cultivată şi la noi. De două ori mai toxică decât veninul de cobră, ricina poate provoca moartea prin blocaj respirator dacă este inhalată.  Nu există antidot împotriva acestei toxine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net