Drama sclavelor românce din Italia. Orgii sexuale şi sărbători agricole

Ultima actualizare:

    vFemeile aleg să trăiască drept sclave sexuale ale patronilor italieni pentru că se tem să nu-şi piardă locurile de muncă  Foto: Adevărul
vFemeile aleg să trăiască drept sclave sexuale ale patronilor italieni pentru că se tem să nu-şi piardă locurile de muncă Foto: Adevărul

Mărturiile unui preot din regiunea sicialiană Vittoria, combinate cu explozia numărului de avorturi din zonă, au scos la iveală drama a peste 1.000 de românce, exploatate de patroni şi folosite drept sclave sexuale.

În Vittoria, o comună siciliană cu 60.000 de locuitori, în fiecare săptămână au loc şase avorturi. Rata este una uriaşă, raportată la numărul locuitorilor, iar primarul localităţii a cerut lămuriri Ministerului Sănătăţii, transmite cotidianul italian „Corriere della Sera”. Fenomenul ar fi cauzat de avansul semnificativ înregistrat în ultimii ani de agricultorii din zonă, care şi-au angajat muncitoare din România pe care le folosesc şi ca sclave sexuale. 

Preotul Beniamino Sacco din Vittoria povesteşte că fermierii organizează adevărate orgii sexuale, la care principala atracţie sunt româncele. Revoluţia agricolă şi sexuală din Vittoria a început în urmă cu câţiva ani, când fermierii au început să-şi ridice sere, ceea ce a făcut ca producţia locală de roşii, cunoscută în toată peninsula, să nu mai fie sezonieră. Cum forţa locală de muncă nu a făcut faţă, fermierii au apelat la imigranţi, iar româncele s-au dovedit de nădejde: peste 1.000 lucrează acum în serele din Vittoria. Articolul integral poate fi citit pe adevarul.ro. 

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net