Descoperire incredibilă în congelatorul unui pensionar - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliţiştii din statul american Florida au făcut o descoperire macabră în congelatorul unui bărbat în vârstă de 73 de ani, din localitatea Loxahatchee.

În urma unui conflict cu un angajat, Gene Stimmler a fost reclamat la poliţie că ar păstra cadavrul unei feline sălbatice. Ajuns la locuinţa bărbatului, în data de 16 octombrie, poliţistul Bryan Hack a fost şocat când a ridicat capacul congelatorului, informează The Palm Beach Post.

Bărbatul ascundea, printre fructele congelate, cadavrul unei pume şi doi papagali morţi, aşa cum se poate vedea în fotografia de mai sus, publicată astăzi de anchetatori.

Stimmler a declarat autorităţilor că el nu a ucis animalele, ci că acestea au murit din cauze naturale. Animalele moarte au fost crescute de bărbat la ferma sa din Florida, unde are o adevărată menajerie. Bărbatul mai are o maimuţă, lemuri şi păsări exotice.

Gene Stimmler (foto dreapta) nu a fost sancţionat de autorităţi pentru moartea animalelor pe care le păstra congelate. El a fost însă arestat într-un alt caz, fiind acuzat de furt.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net