Denunţ sau autodenunţ? Doi britanici au reclamat la Poliţie că li s-au furat drogurile!

CLIIMA20120328_0126_1.jpg

Britanicul a pretins că folosea drogul pentru a-şi calma durerile

Când i-au călcat hoţii, Colin Roberts şi Mandy Coghlan au apelat la oamenii legii. Numai că din casă le-a fost sustrasă o importantă cantitate de cannabis!

Mai precis, le fuseseră furate câteva zeci de plante, cu o valoare totală estimată de proprietari la 10.000 de lire sterline. În locuinţa celor doi nu mai rămăsese decât mirosul, ce-i drept, unul puternic. Chiar dacă bărbatul a declarat că folosea substanţa interzisă pentru a-şi alina durerile provocate de boala Crohn, de care suferea, poliţiştii au decis să-i aresteze.

Femeia însă a încercat să se opună: "Coghlan părea drogată. A ieşit din casă şi, găsind un ciob de sticlă, şi l-a pus la gât. Ofiţerii i l-au luat din mână. Apoi a spus ceva despre o armă şi a fugit în bucătărie, scoţând dintr-un dulap ceva semănând cu un pistol", a relatat procurorul, citat de Daily Mail.

În cele din urmă, agenţii au dezarmat-o şi le-au pus cătuşele amândurora. În timpul percheziţiei, la etaj au fost găsite 16 vase cu pământ, în care nu mai rămăseseră decât cioturi din plantele smulse, dar şi circa 50 de grame de cannabis uscat. Cuplul a fost condamnat la un an cu suspendare. În plus, Roberts va lucra 240 de ore în folosul comunităţii, iar partenera lui va trebui să-şi trateze dependenţa de droguri.

Loading...