De ce a fost nevoit Nicolas Sarkozy să renunţe la machioza personală

Ultima actualizare:

    Nicolas Sarkozy explică de trebuie să facă economiiFoto: AP
Nicolas Sarkozy explică de trebuie să facă economiiFoto: AP

Întoarcerea în politică a fostului prezedinte Nicolas Sarkozy este departe de a fi perfectă. A trebuit să renunţe la unele lucruri la care ţinea mult din cauza crizei.

Nicolas Sarkozy are mare grijă să nu cheltuiască mulţi bani, potrivit “L'Express”. Astfel, el a fost nevoit să renunţe să mai călătorească împreună cu machioza personală. Dacă ea a fost prezentă la primul meeting la care a participat fostul şef de stat, la 25 septembrie, de acum înainte Sarkozy va trebui să renunţe la aceasta. De asemenea, fostul preşedinte a renunţat să se producă la Cirque d'hiver, fiindcă este “prea scump” pentru el. În urmă cu câteva zile, jurnalista Violette Lazard a dezvăluit că, în campania prezidenţială din 2012, după un meeting de la Nisa, Nicolas Sarkozy a oferit VIP-urilor prezente un bufet cu trufe şi şampanie foarte scumpe. Pe atunci, nu îi păsa de criză! Licenţiat în Drept Public şi în Ştiinţe Politice, Nicolas Sarkozy (59 de ani) a fost preşedintele Franţei între 2007 şi 2012. Anterior, el a fost de două ori ministru de Interne, între 2002-2004, şi din 2005 până în 2007. În 2012, a încercat să mai obţină un mandat de preşedinte, dar a fost învins de actualul lider de la Palatul Élysée, François Hollande. Sarkozy încearcă în prezent să revină în forţă în viaţa politică, însă are probleme cu justiţia. În martie, el a fost pus sub acuzare că ar fi obţinut necinstit 4 milioane de euro de la cea mai bogată femeie din lume, Liliane Bettencourt (90 de ani), profitând de debilitatea ei, şi că ar fi primit 50 de milioane de euro de la fostul lider libian Muammar al-Gaddafi, bani pe care i-a folosit în campania electorală în 2007. Fostul preşedinte a fost reţinut pentru o zi, la 30 iunie, sub acuzaţia de trafic de influenţă, pentru că ar fi încercat să intervină în aceste anchete, ca să scape basma curată. Cu o avere de 2 milioane de euro, Sarkozy este căsătorit cu fotomodelul Carla Bruni şi au împreună  o fetiţă, Julia, de 3 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net