De 7 zile s-a închis cu un copil în buncăr!

Ultima actualizare:

Veteranul de război Jimmy Lee Dykes, în vârstă de 65 de ani, a luat cu asalt, marţea trecută, un autobuz, care îi aducea pe copii de la şcoală. După ce l-a împuşcat fără milă pe şoferul autobuzului, Charles Poland, de 66 de ani, care a sărit în ajutorul copiilor, Dykes a răpit un băieţel şi s-a închis în buncărul pe care îl construise sub propria lui casă.

Ethan, băieţelul în vârstă de 5 ani, care a fost răpit, este autist şi acest lucru îi îngrijorează foarte mult pe părinţi: "Din cauză că este autist, Ethan are probleme comportamentale şi nu aş vrea să ajungă într-un moment în care nu poate fi controlat", a spus mama îndurerată a băiatului.

Poliţiştii încearcă să comunice constant cu răpitorul şi, până acum, au reuşit să îi trimită băiatului înăuntru medicamentele de care are nevoie împreună cu mâncare, dulciuri şi jucării. Dykes nu a spus care este motivul pentru care l-a răpit pe Ethan şi nici nu intenţionează să-i dea drumul prea curând.

Click!spune

Buncărul în care băiatul este ţinut prizonier are 2,40 metri lungime şi 1,80 metri lăţime şi este construit din beton armat la 1,20 metri sub casa răpitorului. Buncărul dispune de electricitate, iar vecinii spun că Dykes locuieşte în el deja de 8 ani de zile.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net