A dat ţeapă la poker de 11,6 milioane $

Citeste tot despre: 

La cei 37 de ani ai săi, Phil Ivey este considerat un „Tiger Woods” al pokerului. El a câştigat unsprezece turnee de poker şi un titlu mondial din 2000 şi până în prezent. În 2012, a dat lovitura vieţii lui: 11,6 milioane de dolari.

După ce a strâns o avere bunicică de peste 2,3 milioane de dolari, tânărul care locuieşte în Las Vegas a vrut să-şi încerce norocul şi în Marea Britanie. Zis şi făcut. În octombrie anul trecut, el s-a aşezat la masă în cel mai vechi cazinou britanic şi când s-a ridicat toată lumea a fost şocată. Câştigase nu mai puţin de 11,6 milioane de dolari. Iniţial Ivey a glumit că a câştigat pentru că „vede prin cărţi".

Şi a aşteptat banii. Şefii cazinoului au refuzat să-i plătească banii câştigaţi aşa că americanul i-a dat în judecată.

Procesul a ajuns la Înalta Curte. Pentru a se apăra, reprezentanţii cazinoului au examinat zece camere de supraveghere şi au văzut cum „Ivey vedea prin cărţi".

În spatele crupierului stătea un complice care îi făcea semn dacă să parieze sau nu. Lângă el, la masă, mai era o femeie care paria împotriva crupierului atunci când el se retrăgea din joc. Cei trei îşi pregăteau câştigul pariind sume de peste 120.000 de dolari şi 50.000 de dolari.

Click! Spune

În mai puţin de un minut, Ivey a pariat la masă 150.000 de dolari triplând suma. El nu şi-a aruncat cărţile pe masă decât de două ori, fiind „acoperit" în joc de partenera care avea trăsături asiatice. Ambii jucători erau sfătuiţi cum să joace de către bărbatul din spatele crupierului care vedea atât ce cărţi avea „masa" cât şi ce cărţi se aflau în mâinile celorlalţi jucători.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1