A dat o avere ca să-i salveze picioruşele

Ultima actualizare:

    Claire Revis îl iubeşte pe Colin ca pe ochii din cap, după ce patrupedul a fost găsit pe stradă, în stare critică
Claire Revis îl iubeşte pe Colin ca pe ochii din cap, după ce patrupedul a fost găsit pe stradă, în stare critică

Maltratat în România, maidanezul Colin a fost salvat în Marea Britanie, după o operaţie de peste 50.000 de lei.

Soarta unui maidanez ar putea deveni subiect de film. Maltrat în România, câinele a devenit vedetă peste hotare. Britanicii se chinuie să îi pună la loc picioarele pe care fostul său stăpân i le-a tăiat din răutate.

Colin
Colin

Povestea lui Colin este cât se poate de tristă. Maltratat în ultimul hal de stăpânul său, câinele a fost găsit în Vâlcea cu ambele picioare din faţă retezate din încheieturi. O tânără cu suflet mare l-a găsit pe stradă, aproape mort, şi a sesizat o cunoştinţă mai veche care activează în Anglia pentru drepturile animalelor. Acesta a lansat o misiune ambiţioasă de salvare a patrupedului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. O britanică s-a oferit să îl aducă pe Colin în Marea Britanie şi să-i monteze două picioare artificiale. Acestea vor costa 3.000 de lire sterline, adică aproximativ 16.000 lei şi vor fi aduse pe comnadă, din Statele Unite, însă până atunci ar mai fi nevoie de câteva intervenţii chirurgicale.

„Căţelul a fost găsit într-o stare îngrozitoare. Mergea pe cele două cioturi, dar pielea dispăruse şi era foarte multă infecţie. Doctorul spune că picioarele au fost tăiate intenţionat. Nu înţeleg cum cineva ar putea face una ca asta", declară Claire Revis, pentru Daily Mail. Ea a cheltuit până în prezent aproape 10.000 de lire (peste 50.000 de lei) pentru tratamentul lui Colin.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net