A dat cu piciorul unei averi de 400 de milioane $. Povestea omului care a refuzat să devină cofondatorul Facebook - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Unul dintre prietenii lui Mark Zuckerberg a refuzat oferta fondatorului Facebook de a se alătura acestui proiect. În schimb, el a a ales să nu părăsească Universitatea Harvard.

Această decizie  l-a „costat” 400 de milioane de dolari, cât ar fi valorat acum partea lui din afacere, dacă ar fi participat la înfiinţarea Facebook.

Joe Green a fost martor la naşterea Facebook. El a fost coleg de cameră în cămin cu Mark Zuckerberg (foto jos, al doilea din stânga). Fondatorul Facebook a vrut să-l coopteze şi pe colegul lui de camera în acest proiect, Green (foto jos, al doilea din dreapta) a refuzat, de teamă să nu fie exmatriculat.

simeon stalpnicul png

Cei doi mai înfiinţaseră un site, care nu a fost pe placul conducerii Universităţii Harvard. Din cauza site-ului „Facemash”,  Zuckerberg şi Green au fost ameninţaţi cu exmatricularea.

„Am avut ceva probleme cu proiectul anterior. Tatal meu, care este profesor, nu a fost fericit cu perspectiva ca eu sa fiu exmatriculat. Lui Zuckerberg ii place sa facă mişto de tata din cauza asta. Suntem în continuare foarte apropiaţi”, a povestit Joe Green, pentru ABC News.

simeon stalpnicul png

Green a renunţat să participe la afacerea care este cotată acum la 17,5 miliarde de dolari. În schimb, şi-a urmat pasiunea pentru politică lucrând în cadrul campaniei electorale din 2004 a lui John Kerry, candidatul democrat pentru Casa Albă.

Totuşi, Joe Green nu a stat definitiv departe de Facebook, acum deţine acţiuni la site-ul de socializare şi este creatorul aplicaţiei şi site-ului „Causes”, prin intermediul cărora le poţi sugera prietenilor tăi să lupte pentru o cauză sau chiar să susţină un candidat politic.

Aplicaţia este accesată lunar de 6,5 milioane de useri. Prin intermediul „Causes” au fost strânşi 50 de milioane de dolari pentru 50.000 de cauze, susţine Joe Green.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net