Dă 2,5 miliarde $ să cloneze dinozauri

Ultima actualizare:
Clive Palmer
Clive Palmer

Incredibil, dar adevărat! Magnatul australian Clive Palmer, care are o avere de 8 miliarde de dolari, va aloca 2,5 miliarde dolari să cloneze dinozauri şi să construiască un parc cu animale preistorice reale.

Miliardarul Clive Palmer (58 de ani) din Brisbane are ambiţia să reînvie, prin clonare, mai multe specii de dinozauri, animale uriaşe care au pierit de pe pământ în mod misterios în noaptea istoriei.

El a luat deja legătura cu cercetătorii care au clonat-o pe oaia Dolly, pentru a se asigura că proiectul său va fi pus în practică şi asta cât mai repede.

Clive Palmer
Clive Palmer

Inspirat de celebrul film "Jurassic Park" de Steven Spielberg, magnatul vrea să aibă propriul parc cu dinozauri adevăraţi, recreând un colţ de Terra, care se va numi "Palmer Resort", aşa cum era în jurasic, perioadă geologică de acum 199 milioane de ani.

În afara zonei cu animale preistorice, pe care vrea s-o instaleze pe Coasta australiană Sunshine, Palmer vrea să mai facă un aeroport, hoteluri, cazinou, parc acvatic şi acvariu.

Miliardarul, care este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Australia, doreşte să mai construiască şi o copie a vasului Titanic, care s-a scufundat în 1912.

El speră că ambarcaţiunea va fi gata în 2016 şi intenţionează să navigheze la bordul acesteia de la Londra la New York.

Palmer spune că va genera 9.000 de slujbe datorită proiectelor sale şi va transforma Coasta Sunshine în una dintre cele mai căutate destinaţii de pe glob.

Acum trei ani, la un pas de moarte

Clive Palmer s-a născut la 26 martie 1954 în Victoria, Australia, şi a trăit în Perry Street, Williamstown, unde tatăl său avea un cinematograf şi obişnuia să invite vecinii să vadă cele mai noi filme.


    Clive Palmer
Clive Palmer

Clive a făcut bani din afaceri în Queensland, fiind cunoscut ca proprietar al unor companii de mineralogie şi alte resurse naturale.

La 11 octombrie 2009, el a suferit un infarct în timp ce urmărea un meci între echipele Brisbane Roar-Gold Coast United şi a fost dus de urgenţă la spital unde i s-a salvat viaţa.

Parcul, inspirat după un film SF

Jurassic Park (1993) este un film SF american, regizat de Steven Spielberg după romanul cu acelaşi nume, scris de Michael Crichton.

simeon stalpnicul png

În film, miliardarul John Hammond şi o echipă de cerecetători creează un parc de distracţie cu dinozauri clonaţi, parcul aflându-se pe o insulă fictivă din apropierea statului Costa Rica, numită Isla Nublar.

Fişă de milionar

Născut: Victoria, Australia, la 26 martie 1954

Succesul în afaceri: Companii de mineralogie şi alte resurse naturale

Firme: Mineralogy Pty Ltd, ResourceHouse, Waratah Coal

Avere: 8 miliarde de dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net