Cutremurător! Şi-a obligat copilul să întrețină relații sexuale cu un câine şi a filmat tot

Ultima actualizare:

    Un american și-a abuzat propriii săi copii, timp de 12 aniFoto Click!
Un american și-a abuzat propriii săi copii, timp de 12 aniFoto Click!

Un caz șocant a cutremurat America! Un bărbat a fost arestat după ce s-a descoperit că e unul dintre cei mai mari pedofili din Statele Unite, deoarece și-a abuzat propriii copii, cu bestialitate. Autorităţile spun că abuzurile au avut loc pe o perioadă de 12 ani.

Polițiștii au găsit, în casa americanului Christopher Sena ( 47 de ani), o serie de filmuleţe cu adevărat şocante. Bărbatul a fost arestat şi urmează să fie condamnat la ani buni de închisoare, fiind acuzat de pedofilie, potrivit The Mirror. (Vezi foto cu bărbatul!)

Autoritățile susțin că el a întreţinut relaţii intime cu numeroşi minori şi chiar cu propriii săi copii. Mai mult decât atât, anchetatorii au găsit, la domiciliul bărbatului, mai multe imagini filmate, în care copilul său era obligat să întreţină relaţii sexuale cu... un câine. De asemenea, soţia americanului Deborah Sena, în vârstă de 48 de ani, dar şi fosta nevastă a pedofilului, Terrie Sena, de 43 de ani, au fost arestate, pentru că au întreţinut relaţii intime cu minori. 

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net