Cutremurător! Şi-au închis copilul autist într-o cuşcă şi l-au lăsat acolo timp de câţiva ani

girl-in-a-cage-animal-def-010.jpg

Deocamdată nu se ştie cât timp a fost ţinut în cuşcă micuţul
Citeste tot despre: 

Un cuplu care locuia în suburbia oraşului Los Angeles, în Statele Unite, a fost arestat marţi pentru că şi-a închis fiul autist, în vârstă de 11 ani, într-o cuşcă metalică, relatează AFP.

Copilul, care este incapabil să comunice, a fost plasat sub protecţie judiciară împreună cu fratele şi sora sa, după arestarea părinţilor, a precizat Bob Dunn, purtătorul de cuvânt din Anaheim, o localitate situată la sud-est de Los Angeles.

În cuşca în care fusese plasat copilul se afla o saltea. Informaţiile cu privire la timpul petrecut de băiat în cuşcă variază, fiind vorba "de câteva ore sau chiar ani", a adăugat Dunn.

"Probabil, punerea copilului în cuşcă era pentru părinţii săi" un mod de a face faţă "crizelor provocate de autism", a afirmat Dunn pentru postul de televiziune local KTLA.

Ambii părinţi sunt de origine vietnameză şi nu vorbesc fluent limba engleză. Ei au fost arestaţi sub acuzaţia de punere în pericol a unui minor privare de libertate în mod ilegal

Băiatul autist, fratele său, în vârstă de zece ani, şi sora, în vârstă de opt ani, sunt într-o stare fizică bună.

Loading...

Citește și

  • Temperatura scăzuse pentru prima dată, ziua, sub 10 grade. Aerul răcoros de început de noiembrie îmi brăzdau obrajii. Aveau nevoie. Erau prea îmbujoraţi de la o serie de excerciţii de recuperare şi de la graba de a nu întârzia la întâlnirea cu cei mici. Mă programasem la o vizită cu „o altă lume".

  • Într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia evenimentului 'În lumină', de la Alba Iulia, centrat pe tema diagnosticării precoce a autismului, Manuela Hărăbor a spus că este un părinte care s-a confruntat, în urmă cu două decenii, cu această problemă, într-o societate în care nu se ştia mai nimic despre autism.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1