Cum arată şi ce reguli stricte trebuie să respecte bona copiilor ducilor de Cambridge

bona_maria_ok.jpg

Maria respectă întocmai şi regulile impuse de William şi Kate
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Femeia care are grijă de George, de Charlotte şi de Louis, copiii prinţului William şi ai ducesei Kate, este adesea supranumită „supernanny‟, pentru că este o super bonă în adevăratul sens al cuvântului. Şcolită la prestigioasa şcoală de bone, Colegiul Norland, Maria Teresa Turrion Borrallo este expertă în îngrijirea copiilor şi respectă cu sfinţenie regulile impuse de ducii de Cambridge.

Înainte să fie angajată de familia regală, Maria şi-a oferit serviciile altor cupluri importante cu copii din Marea Britanie, unde locuieşte de două decenii. Mick Jagger şi fosta sa soţie, Jerry Hall, reprezintă una dintre familiile care au apelat la experienţa Mariei de bonă profesionistă. Femeia s-a născut în Spania, dar de mulţi ani trăieşte în Anglia, locul unde s-a dedicat copiilor. Deşi nu este mamă, bona Borrallo ştie mai bine decât mulţi părinţi cum să aibă gijă de copii şi cum să le ofere cea mai aleasă educaţie.

Când a intrat în familia Cambridge

Borrallo a fost angajată de ducii de Cambridge în martie 2014, înainte ca prinţul George să împlinească 1 an. Acum, bona locuieşte alături de duci şi de cei trei copii ai lor, în spaţiosul apartament 1A, situat pe suprafaţa unui etaj din Palatul Kensington. Maria Teresa Turrion Borrallo este antrenată să ofere primul ajutor în caz de urgenţe medicale şi are pregătire într-o mulţime de domenii, de la securitate cibernetică până la Taekwondo – tip de artă marţială coreeană.

Citește aici ce reguli trebuie să respecte bona Maria și ce gest ar descalifica-o nu doar din jobul regal, ci i-ar pune întreaga carieră sub semnul îndoielii, dacă l-ar pune în aplicare.

Loading...

Citește și

  • Cuplul regal al Angliei, format din Prinţul William (30 de ani) şi soţia lui, Kate Middleton (30 de ani), încearcă să fie o pereche cât mai normală, fără ifose sau pretenţii ieşite din comun.

  • În loc să fie rege pentru o zi, prinţul William a devenit un om al străzii, pentru o noapte. El a mărturisit că săptămâna trecută a petrecut o noapte în frig, pe o stradă din centrul Londrei, în speranţa că va reuşi să atragă atenţia asupra tinerilor fără adăpost.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1