Criminalul virgin plănuia să-şi omoare mama vitregă şi frăţiorul de 6 ani, care era deja actor

Ultima actualizare:

    „Măcelarul" din California si-a detaliat planul malefic pe 141 de pagini
„Măcelarul" din California si-a detaliat planul malefic pe 141 de pagini

În manifestul lăsat în urma sa de către Elliot Rodger, anchetatorii au găsit şi citate prin care tânărul plănuia să-şi ucidă frăţiorul mai mic deoarece acesta va avea succes mai mare la femei decât el. Mama s-a vitregă însă trebuia să moară fără motiv.

„Măcelarul" din California si-a detaliat planul în manifestul de 141 de pagini pe care l-a trimis familiei şi prietenilor înainte să ucidă cele 6 persoane din campus.

"Acesta va fi un lucru greu de făcut, pentru că am avut într-adevăr o legatură sentimentală cu fratele meu mai mic în ultimul an, și m-a respectat. Dar trebuie să o fac. Dacă eu nu pot trăi o viață plăcută, atunci nici nu o va face! Nu voi lăsa să-mi încarce moștenirea mea de rușine."El a adăugat, referindu-se la mama sa vitregă, Soumaya: "Cu scopul de a-l omorî pe fratele, ar trebui să moară şi Soumaya, dar va fi ușor. Tot ce trebuie să fac este să mă gândesc la toate lucrurile rele pe care mi le-a spus în trecut, în timp ce îmi infing cuţitul în gâtul ei." Femeia se făcea vinovată şi de faptul că fratele său mai mic tocmai devenise actor, fapt ce nu a fost pe placul lui Elliot. "Ea a spus că în momentul în care va avea vârsta mea, el va fi un actor celebru. Într-adevăr la vârsta lui este foarte adaptabil social şi plăcut de cei din jur pentru vârsta sa. Cred că o să-l invidiez toată viaţa. Mi-a spus că el nu o să aibă probleme cu fetele şi îşi va pierde virginitatea de tânăr", a mai completat în manifest tânărul.

Elliot Rodger
Elliot Rodger

"Trebuia să stau acolo şi să o aud pe târfa de Soumaya cum îmi spunea că fratele meu va creşte şi se va bucura de viaţă după care eu am tânjit în tot acest timp", a mai spus Elliot conform dailymail.co.uk .

Cum cele de mai sus sunt cuvintele criminalului, furia acumulată de acesta în toţi aceşti ani a culminat cu gestul criminal de vineri. Elliot Rodger, fiul unui regizor şi producător de la Hollywood, a început prin a înjunghia trei bărbaţi în apartamentul său din Santa Barbara, în jurul orei 21:30, ora Americii. Apoi el s-a urcat în maşina sa şi a început să împuşte oameni la întâmplare, în perimetrul campusului universităţii. Alte trei persoane au murit, iar 13 au fost rănite în atac.

Tatăl criminalului virgin vindea fotografii cu funduri de femei la preţul de 1.250 dolari

Frustrarea sexuală acumulată de tânărul criminal poate să vină şi din cauza faptului că tatal său era un talentat fotograf de nuduri, fotografii pe care le comercializa online cu pretul de 1250 de dolari. Cum tatăl său era înconjurat de femei frumoase, tânărul nu se putea împăca cu ideea că încă este virgin. Peter Rodger a fotografiat femei în toate colţurile lumiişi era un iubitor al acestora, în contrast cu fiul său care le ura.

Tatăl criminalului virgin vindea fotografii cu funduri de femei cu preţul de 1.250 dolari
Tatăl criminalului virgin vindea fotografii cu funduri de femei cu preţul de 1.250 dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net