Coronavirus la Ambasada României în Franța. 7 angajați sunt infectați

ambasada-romaniei-franta.jpg

Ambasada României la Paris
foto: Facebook

Este alertă la Ambasada României în Franța. Șapte persoane care își desfășoară activitatea în cadrul instituției au fost confirmate cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de Ministerul român de Externe. Starea pacienților este bună.

Este anchetă epidemiologică la sediul Ambasadei Romîniei de la Paris. Ministerul de Externe anunță că au fost dispuse măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și pentru familiile acestora.

 Coronavirus la Ambasada României în Franța. 7 angajați sunt infectați

Ministerul Afacerilor Externe a informat luni de dimineață, că șapte persoane care își desfășoară activitatea în cadrul Ambasadei României din Republica Franceză au fost testate pozitiv cu COVID-19.

”Au fost dispuse măsurile care se impun în relația cu autoritățile din statul de reședință, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului misiunii diplomatice și familiile acestora. Starea celor șapte persoane este bună”, a transmis Ministerul de Externe, într-un comunicat de presă.

MAE menționează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Republica Franceză va fi restrânsă, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.

Totodată, MAE precizează că activitatea secției consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente.

 

Citește și: 

Avertisment: vârful epidemiei, în jurul Paştelui. Autoritățile au pregătit deja trecerea la ”scenariul 4” al epidemiei

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1.815 de persoane confirmate pozitiv, 44 de decese

Loading...
 
 

Citește și

  • Persoanele peste 65 de ani se vor putea deplasa pentru tratament şi în afara intervalului 11-13, a declarat, ministrul de Interne Marcel Vela, care a anunţat duminică noi măsuri ”dure” în contextul pandemiei de coronavirus, precizând că este greu momentul prin care trecem. Ministrul a precizat că aceia care nu respectă carantina vor fi reintroduşi în carantină şi vor plăti costul cazări. De asemenea, în blocuri vor fi amplasate dispozitive cu soluţii dezinfectante.

  • Pandemia de coronavirus a băgat în sperieţi vedetele care şi-au încropit o afacere. Dacă actorul Mugur Mihăescu (Garcea) a pus lacătul pe localuri, iată că solista Bella Santiago nu renunţă, continuându-şi activitatea la restaurantul cu specific asiatic. Fotoreporterii Click! au surprins-o la locul de muncă unde le-a dat o mână de ajutor angajaţilor. Şi alţii au găsit soluţii pentru a nu ajunge la sapă de lemn.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1