Coincidenţă bizară! Ce au în comun avioanele prăbuşite în Ucraina şi Mali

avion_prabusi_t.jpg

avion prabusit, ucraina, victime, cadavre
298 de oameni au pierit în urma prăbuşirii aeronavei MH17, în Ucraina. Datele arată că avionul a fost doborât de separatiştii proruşi (foto: Reuters)
Citeste tot despre: 

Ultima săptămână au fost marcate de două tragedii aviatice care au şocat o lume întreagă. Evident, teoriile conspiraţiei nu au întârziat să apară.

O lume întreagă deplânge moartea a 298 de oameni care s-au urcat în avionul MH17, cu destinaţia Kuala Lumpur. Aeronava s-a prăbuşit pe data de 17 iulie, în Ucraina, după ce a fost lovită de o rachetă lansată de către rebeli.

La 7 zile după această tragedie aviatică, o alta a avut loc. Astăzi, un avion aparţinând companiei Air Algérie cu 116 oameni la bord s-a prăbuşit în Mali, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Era zborul cu indicele AH5017.

Ambele tragedii sunt marcate de prezenţa cifrei 7 într-o manieră ce poate pune pe gânduri.

missing-flight-malaysia-airlines-boeing-777-ftr.jpg

Tragediile aviatice din Ucraina şi Niger au îndurerat o lume întreaga

În ultimele şapte zile s-au petrecut mai multe tragedii. Un alt avion de călători s-a prăbuşit miercuri în Taiwan; 51 de oameni au ars de vii. Joi, un atac cu bombă a făcut 61 de victime. Acestea s-au suprapus violenţelor din Fâşia Gaza, unde şi-au pierdut viaţa peste o sută de oameni.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1