CIUDAT: O femeie din Marea Britanie este BÂNTUITĂ de muzică

Ultima actualizare:

    Cath Gamster (FOTO BBC)
Cath Gamster (FOTO BBC)

Cath Gamester este numele femeii din Liverpool care aude muzică neîncetat, zi şi noapte. Nu poate să ureze cuiva „La mulţi ani" fără ca urarea să fie însoţită şi de melodie. Cath are 84 de ani şi suferă de „sindromul urechii muzicale", sursa halucinaţiilor auditive pe care le are, încă din 2010.

Printre melodiile pe care le-a auzit se numără: „God Save The Queen", „Abide with me", „You'll Never Walk Alone" şi „Silent Night". Cath Gamester este numele femeii din Liverpool care aude muzică neîncetat, zi şi noapte.

„Pur şi simplu muzica îmi cântă mereu în minte, melodie după melodie. Uneori esre o voce de tenor, foarte frumoasă şi tare, însoţită de un fundal muzical", povesteşte Cath pentru BBC.

„M-am dus la culcare şi, când m-am trezit, am început să aud muzică. Am crezut că vine de undeva, de afară, pentru că nu se mai oprea. Am deschis uşa, am ieşit afară ca să caut sursa, dar nimeni nu cânta!"

Nick Warner, medic psihiatru, afirmă că întâlneşte anual câteva cazuri de oameni care suferă de „sindromul urechii muzicale".

„Când ai o halucinaţie muzicală, te simţi ca şi când otul ar fi real, ca şi cum asculţi muzica la radio, ca în timpul unui concert live, aflat în apropiere. Ai putea chiar să crezi că şi ceilalţi oameni din jur aud muzica respectivă."

Cath Gamester mărturiseşte că a găsit singură o cale proprie de acceptare a halucinaţiilor.

„Am încercat să mă bucur de faptul că nu este vorba despre o boală gravă. Recomand tuturor celor care se află în aceeaşi situaţie ca şi mine să încerce să îşi continue viaţa, pe cât posibil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net