Cine va fi viitoarea Primă Doamnă a Franţei

Ultima actualizare:

    Revista "Closer" a făcut dezvăluirile
Revista "Closer" a făcut dezvăluirile

Revista „Closer” susţine că relaţia dintre actriţa Julie Gayet şi preşedintele francez François Hollande este mai solidă ca niciodată. Publicaţia contrazice, astfel, zvonurile că aceştia s-ar fi despărţit.

Revista ”Gala ” scria recent că fosta Primă Doamnă a Franţei, Valérie Trierweiler, a lansat o carte care ar fi destrămat idila dintre actriţa Julie Gayet şi preşedintele François Hollande. Iată că publicaţia „Closer” susţine că nu este nimic adevărat. “La 15 zile după separare, mi-a spus că regretă despărţirea… Mi-a făcut declaraţii pasionale. Mi-a trimis flori, SMS-uri în rafale, până la hărţuire”, scrie “Gala”, citând confidenţele lui Trierweiler despre Hollande în cartea ei.

Cartea are ca scop nu numai discreditarea preşedintelui, ci şi să-l despartă de Gayet, cea care a avut o relaţie ascunsă cu François Hollande în timp ce acesta avea o relaţie oficială cu  Valérie Trierweiler, susţin jurnaliştii francezi.

Numai că actriţa nu pare să fie afectată de cele spuse în carte şi continuă relaţia cu preşedintele francez, potrivit „Closer”.

Julie Gayet a apărut la Festivalul de film de la Veneţia însoţită de o gardă de corp angajată de o societate de securitate privată. Ea a fost singura actriţă protejată până la uşa hotelului. Ea ar fi protejată ca o viitoare Prima Doamnă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net