Cinci paşi să îţi pregăteşti casa pentru toamnă

Citeste tot despre: 

Odată cu sosirea toamnei, locuinţa ta are nevoie de o schimbare pentru a-ţi asigura confortul de care ai nevoie în sezonul rece. Specialiștii în menaj din Marea Britanie susțin că dacă respectăm cinci etape importante, scăpăm de griji până la primăvară.

  • Aerisiți caloriferele. Apelați la serviciile unui instalator pentru a le aerisi sau chiar pentru a le spăla. În acest fel, când se vor umple cu apă caldă, vor da randament şi vor funcţiona la capacitate maximă.
  • Duceți covoarele la curăţat. În sezonul cald, în locuinţă se depune mult praf, mai ales că vara ţinem mereu geamurile deschise. Acum e momentul să duceți covoarele la curăţătorie, pentru că sunt cele mai mari „aspiratoare” de praf, acarieni, microbi şi bacterii.  
  • Pregătiți hainele groase şi încălţămintea de iarnă. Hainele groase, pentru sezonul rece, precum gecile, puloverele, dar şi încălţămintea ar trebui pregătite pentru a fi purtate. 
  • Decorațiuni de toamnă. Gresia din baie, bucătărie şi hol ar trebui acoperită cu covoraşe călduroase. În acest fel, nu vă vor îngheţa picioarele şi nu veți răci. Pentru baie, alegeți mochete speciale, cauciucate şi antiderapante. 
  • Schimbați covoraşul de la intrare. Cumpărați un covoraș gros, de preferat din cauciuc sau cu peri sârmoşi. Acesta vă va ajuta să vă ştergeți foarte bine pe picioare înainte de a intra în casă cu ghetele pline de noroi.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1