Cerşea în faţa băncii ca să stea într-o casă de lux

Ultima actualizare:

Oamenii se uitau la el cu milă fără să ştie că... făcea mai mulţi bani ca ei. Trecătorii care îi dădeau bani nu se gândeau că el câştigă peste 50.000 de lire sterline (264.000 lei) pe an.

Şi cu atât mai puţin că trăieşte într-un apartament de 300.000  de lire sterline (1.600.000 lei) din vestul Londrei. Profitând de mila altora, Simon Wright (37 de ani) a reuşit să-şi facă o avere incredibilă.

El câştiga până la 300 de lire sterline pe zi (circa 1.500 lei). Timp de trei ani îşi lua câinele şi sacul de dormit şi se aşeza în cele mai aglomerate zone din oraş.

Locul lui preferat era însă West Bank. Pentru a fi mai convingător cu cei care ieşeau din bancă, Wright tăcea şi le întindea o pancartă pe care îi implora să-l ajute.

Zilele ploioase erau cele mai productive şi chiar dacă era frânt de oboseală şi ud până la piele merita, pentru că seara revenea în apartamentul său luxos din Fulham High Street. Recent a fost reţinut de poliţie şi acuzat de comportament antisocial şi i-au interzis să mai meargă în centru şi să mai cerşească timp de 2 ani în Londra.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net