Cel mai mare criminal şi-a «tras» mireasă de 26 de ani

Ultima actualizare:

    Star îl curtează de 9 aniFoto: AP
Star îl curtează de 9 aniFoto: AP

Cel mai periculos om în viaţă se însoară! La 80 de ani, Charles Manson, care a comandat uciderea a 35 de oameni în anii ’60-‘70, îşi pune pirostriile. Aleasa lui e Star, o fată de 26 de ani.

În anii ’60 -‘70, Charles Manson era cel mai căutat criminal în serie din SUA. Astăzi, la 80 de ani, el se află încarcerat în închisoarea Corcoran din California şi nu are drept de eliberare condiţionată până în 2027. Asta nu a împiedicat-o pe Afton Elaine Burton, supranumită Star, să ceară dispensă pentru a se mărita cu temutul criminal, care a mai fost însurat de două ori şi are trei copii. Ieri, autorităţile i-au dat aprobarea, iar nunta va avea loc luna viitoare după gratii. Mireasa, care susţine că îl iubeşte, poate să-şi aducă 10 invitaţi din afară.

Însă, din cauză că Manson are o condamnare grea, mirii nu au drept la vizite conjugale. Star a fugit de acasă, din St. Louis, Missouri, acum 9 ani, ca să se mute lângă închisoare. Ea a aflat de criminal de la o amică, l-a căutat, s-a îndrăgostit de el şi acum vrea să-i dovedească nevinovăţia. A muncit la un azil să strângă banii de drum ca să-l poată vizita. Star zice că îl va aştepta cu răbdare, până la eliberarea condiţionată pe care o poate cere la 92 de ani.


    Foto: AP
Foto: AP

Cine e Manson?

- Manson a condus gruparea Familia. Justiţia a dovedit că a comandat, în anii ‘60,  uciderea a 8 oameni printre care şi actriţa Sharon Tate, soţia lui Roman Polanski. El e acuzat de 35 de crime.

- Manson a fost condamnat pe viaţă, în 1971, dar în 1977, pedeapsa s-a comutat în închisoare pe viaţă, după eliminarea pedepsei cu moartea în California

- Dacă piesele muzicale ale lui Manson au fost respinse când a vrut să se lanseze, acestea au fost preluate mai târziu de Guns N› Roses şi Marilyn Manson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net