Cei mai trăsniţi bikini din lume! I-ai vrea pe iubita ta? - VIDEO

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O femeie pe plajă, purtând doar bikini, cu siguranţă fură ochii bărbaţilor din jur. Cu atât mai mult cu cât costumul de baie are un model deosebit.

Designerii au libertate maximă atunci când vine vorba de obiectul vestimentar menit să descopere suficient de mult din frumuseţea trupului fetei, dar în acelaşi timp să acopere destul cât să lase loc imaginaţiei celor care o priveşte. Dar uneori creaţiile depăşesc orice aşteptări.

Binecunoscutul costum al lui Borat poate fi purtat, cu şi mai multă graţie, de către o frumoasă domnişoară. Altele însă optează pentru simple steluţe care să le acopere din sâni exact atât cât trebuie. O bandană plasată "strategic" poate fi, la rându-i, foarte sexy. O fată "îmbrăcată" doar în bandă adezivă se "lipeşte" şi ea, imediat, pe retina celui care o priveşte.

Dacă din rochia făcută din carne, consacrată de Lady Gaga, rămâne suficient de puţin încât privitorul să se gândească mai puţin la friptură şi mult mai mult la cea care o poartă, efectul este garantat. La fel, un sutien creat din jumări duce mai mult cu gândul la noaptea de dinainte decât la micul-dejun de după.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul