Cei mai trăsniţi bikini din lume! I-ai vrea pe iubita ta? - VIDEO

Ultima actualizare:

Designerii au libertate maximă atunci când vine vorba de obiectul vestimentar menit să descopere suficient de mult din frumuseţea trupului fetei, dar în acelaşi timp să acopere destul cât să lase loc imaginaţiei celor care o priveşte. Dar uneori creaţiile depăşesc orice aşteptări.

Binecunoscutul costum al lui Borat poate fi purtat, cu şi mai multă graţie, de către o frumoasă domnişoară. Altele însă optează pentru simple steluţe care să le acopere din sâni exact atât cât trebuie. O bandană plasată "strategic" poate fi, la rându-i, foarte sexy. O fată "îmbrăcată" doar în bandă adezivă se "lipeşte" şi ea, imediat, pe retina celui care o priveşte.

Dacă din rochia făcută din carne, consacrată de Lady Gaga, rămâne suficient de puţin încât privitorul să se gândească mai puţin la friptură şi mult mai mult la cea care o poartă, efectul este garantat. La fel, un sutien creat din jumări duce mai mult cu gândul la noaptea de dinainte decât la micul-dejun de după.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net