Cea mai veche «capsulă a timpului» din lume a fost deschisă. Vezi ce obiecte au găsit înauntru

Ultima actualizare:

    Obiectele au fost învelite într-un număr al ziarului Boston DailyFoto BMFA
Obiectele au fost învelite într-un număr al ziarului Boston DailyFoto BMFA

Capsula ce datează din perioada de după Războiul de independenţă al Statelor Unite a fost deschisă zilele acestea în Boston.

Specialiştii muzeului din Boston au deschis misterioasa cutie păstrată până în prezent cu foarte mare grijă pentru a nu deteriora importantele materiale cu o valoare istorică. Această capsulă a aparţinut unor importante figuri ale conflictului, precum Paul Revere şi Samuel Adams, informează telegraph.co.uk. Paul a rămas celebru pentru rolul de mesager jucat în bătăliile de la Lexington și Concord. Revere era un cunoscut și prosper argintar din Boston, și a contribuit la înființarea unui sistem de informații și alarmă în fața posibilei intervenții militare britanice în colonia Massachusetts.

Samuel Adams, filozof politic și unul dintre părinții fondatori ai Statelor Unite ale Americii a fost un politician al epocii coloniale britanice în provincia colonială Massachusetts. Adams a fost unul din liderii mișcării care se va transforma în ceea ce va deveni Revoluția Americană, fiind totodată unul din arhitecții principiilor republicanismului american care a dat formă întregii culturi politice ulterioare a Uniunii. Samuel Adams a fost văr de-al doilea cu ce al doilea președinte american, John Adams.

Cutia a fost extrasă din subsolurile Old State House din Boston în 1855 şi resigilată într-un alt recipient în aceeaşi perioadă. Obiectele găsite erau învelite în ziare contemporane, de o importantă valoare istorică. Printre artefacte se numără o placă comemorativă cu sigiliul din acea perioadă a Commonwealth şi o medalie care îl onora pe George Washington.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net