Cea mai sexy traficantă, prinsă cu 6 kg de cocaină

anett-pikula.jpg

Anett Pikula a fost arestată la graniţă cu marfă de 135.000 $ ascunsă în Mercedesul ei aurit

Nici traficanţii nu mai sunt ce au fost! Mafioţii fioroşi, înarmaţi până în dinţi, sunt de domeniul trecutului. Acum drogurile sunt trecute peste graniţă din Mexic în SUA de cele mai sexy Miss. Însă, pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de periculoase.

Grănicerii americani din Lukeville, Arizona, punct de trecere care face legătura cu Mexicul, erau să leşine când Anett Pikula (39 de ani) a început să flirteze cu ei. Tânăra sexy încerca să le distragă atenţia pentru că în Mercedesul ei avea un colet suspect, pe care câinele K-9 l-a mirosit imediat. Tânăra a fost arestată pe loc, iar Mercedesul aurit, model din 2006, a fost confiscat împreună cu cele 6 kg de cocaină.

anett-droguri.jpg

Mercedesul aurit ascundea sub capotă 6 kilograme de stupefiante

În timpul anchetei, poliţiştii au descoperit că Anett Pikula, care locuia în Phoenix, Arizona, într-o vilă luxoasă evaluată la 350.000 de dolari, îşi declarase falimentul personal în 2010. Însă, tânăra a văzut toată lumea în ultimii 10 ani. Ea s-a plimbat din Germania, în Australia şi din Marea Britanie, în Italia. 

anett-calarie.jpg

Anett, o mare amatoare de călărie în apă

Deşi a refuzat să declare pentru ce cartel de droguri lucra, anchetatorii bănuiesc că este vorba fie de Sinaloa, fie de Los Zetas. Cocaina pe care o aducea tânăra care s-a pozat pe Internet trăgând inclusiv cu arme de foc sau călărind armăsari în apă era de provenienţă columbiană. Pikula declara pe pagina ei de Internet că este patroana unui studio fotografic şi că lucrează numai la „proiecte speciale”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1