Cea mai norocoasă femeie din istorie. A câştigat la loto de 28 de ori

joan-ginther-loto.jpg

Joan Ginther
Joan Ginther, de 67 de ani, este cea mai norocoasă femeie din istorie

Unii au noroc cu caru’, dar nici chiar aşa! O femeie de 67 de ani din Las Vegas, Sua, a câştigat la loto de 28 de ori. Joan Ginther a încasat nu mai puţin de 50.000.000 de dolari.

E una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite, dar preferă să ducă o viaţă modestă în Las Vegas. Joan Ginther, de 67 de ani, este cea mai norocoasă jucătoare din istoria loteriei americane, câştigând la loto de 28 de ori. Doctor în matematică la Universitatea Stanford, femeia a „înhăţat” aproape 50 de milioane de dolari (162,1 milioane de lei) în 21 de ani de când joacă.
Iniţial, ea a câştigat 5,4 milioane de dolari, iar 10 ani mai târziu încă 2 milioane de dolari. După 2 ani a luat alte 3 milioane de dolari, iar în vara anului 2010 a câştigat un premiu de 10 milioane de dolari, în rest fiind câştiguri sub 2 milioane de dolari, scrie Philly.com. Joan ar putea locui bine-mersi într-o vilă de lux, însă câştigurile fabuloase nu i-au folosit la nimic.
Trăieşte ca o pustnică într-o căsuţă jalnică şi este angajată ca vânzătoare într-un magazin. „Sunt o legendă. Dar nu-mi place să fiu fotografiată şi să dau interviuri”, a povestit norocoasa, pentru Daily Mail.

 

Păstrează secretă formula câştigurilor

Joan Ginther este unică în istoria loteriei mondiale! Ea a reuşit să câştige la loto de 28 de ori, acest lucru întâmplându-se o dată la 10 ridicat la puterea 24. Femeia susţine că deţine o formulă matematică secretă a câştigurilor fabuloase. Câțiva oameni de știință au calculat șansele ei de câștig la loterie și au determinat faptul că acestea sunt destul de mici.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1