Ce nu trebuie să faci când mergi cu taxiul

Ultima actualizare:

    Rebecca Blake
Rebecca Blake

Rebecca Blake este o femeie de afaceri în vârsta de 29 de ani, cu o educație severa, primită într-un liceu catolic. Ea se afla într-o delegație în Dubai, dar nu s-a gândit nici un moment la ceea avea să se întâmple.

Firma de recrutare pentru care lucrează a plătit 10 lire pentru a-i oferi o seară de distracție la barul The Irish Village, suma pentru care angajatul poate să bea o seară întreaga, cât dorește.

Dupa 12 ore, amețită serios de bautura, tânăra a plecat cu un taxi, alături de un irlandez pe care l-a intalnit în bar. Soferul i-a vazut, câteva minute mai târziu, în oglinda retrovizoare, sărutându-se pe bancheta din spate a mașinii.

Revoltat de comportamentul lor indecent, șoferul a oprit și a chemat o patrulă de poliție, aflata în trafic. Ofițerul chemat de taximetrist i-a surprins pe cei doi făcând sex, scrie Daily Mail.

Cei doi au fost duși la poliție, acuzați că au facut sex în public și că au apărut beți într-un loc public, ambele fiind considerate infracțiuni grave în legislația statului islamic.

Au fost eliberați pe cauțiune numai dupa ce doi prieteni s-au oferit să garanteze pentru onestitatea lor, predându-și la poliție pașapoartele. Rebecca nu recunoaște acuzația și sustine că era singură în mașină, fiind arestată pentru că a baut o sticlă de bere în taxi.

La rândul său, irlandezul Conor McRedmond neagă că ar fi fost prins în timpul unui act sexual. În Dubai, consumarea unei relații intime în afara căsătoriei se pedepsește cu inchisoare între o luna și 3 ani, iar consumul de alcool cu 6 luni închisoare și amendă.

În anul 2008, un cuplu de britanici a fost condamnat la 3 luni de închisoare, pentru că a facut sex pe plaja Jumeirah, deși ei susțin că erau doar săruturi și îmbrățișări nevinovate. Sentința lor a fost suspendată la recurs.

În 2010, alți doi tineri au stat o luna de zile la închisoare, pentru că s-au mângâiat și sărutat într-un restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net