Ce nebun! A strâns în curte 80 de tancuri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oricine l-ar vedea, ar crede că se pregăteşte de război! Andrew Baker şi-a transfomat curtea din spatele casei într-o bizară colecţie de 80 de tancuri, pe care a cheltuit peste 5,6 milioane de dolari.

Începe războiul? Asta este întrebarea pe care şi-o pune prima dată majoritatea care-i trece pragul casei. Mecanicul Andrew Baker şi-a transformat curtea într-o adevărată zonă de război. A renunţat la jobul lui şi s-a dedicat în întregime colectării de vehicule blindate. Timp de 20 de ani a adunat 80 de tancuri, pe care le păstrează într-un garaj din curtea casei din Dunchurch, Warks.

Îşi plimbă soţia cu blindatele

simeon stalpnicul png

Vrea într-o bună zi să-şi cumpere şi muniţie

simeon stalpnicul png

„Cele mai multe dintre tancuri sunt moderne şi au aparţinut Armatei britanice, iar cel mai vechi este unul din al doilea război mondial" povesteşte bărbatul.

Andrew a mărturisit că valoarea incredibilei colecţii depăşeşte 5,6 milioane de dolari, tancurile putând fi cumpărate cu preţuri cuprinse între 15.000 de dolari şi 130.000 de dolari, în funcţie de condiţiile în care se află. Soţia lui Andrew, Sally, este şi ea o pasionată de tancuri. îl ajută cu organizarea show-urilor cu tancuri pe care le realizează bărbatul.

Au cheltuit peste 600.000 $ ca să strângă ciudăţenii

Cea mai mare colecţie de păpuşi Barbie nu-i aparţine vreunei femei, ci unui bărbat din Singapore. Jian Yang (33 de ani) are o pasiune exagerată pentru păpuşi, ticsindu-şi casa cu 6000 de exemplare.

simeon stalpnicul png

Pasiunea sa l-a costat cam scump pe bărbat, cheltuind aproximativ 40.000 de dolari pe păpuşi, costume şi accesorii pentru ele.

Un cuplu britanic a început să colecţioneze păpuşi gonflabile în urmă cu 6 ani, când a cumpărat prima „femeie" în oraşul englez Beverly. Bob Gibbins (62 de ani) şi soţia sa, Lizzie (57 de ani) au 240 de exemplare, pe care le îmbracă şi le iau cu ei chiar şi în călătorii. Aceştia au mărturisit că ciudata colecţie i-a costat aproximativ 160.000 de dolari.

simeon stalpnicul png

Un dentist din Michigan, Statele Unite, a stabilit recordul pentru cea mai mare colecţie de pastă de dinţi. Medicul Val Kolpakov are 1.800 de tuburi de pastă de dinţi, colectate din martie 2002, iar unele au depăşit de mult termenul de garanţie. Bărbatul a mărturisit că a căutat cu disperare pastele cu arome de whisky, curry şi bambus.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net