Ce jucării ciudate: cămaşa de forţă şi masa cu cătuşe!

Citeste tot despre: 

Ai un copil obraznic şi nedisciplinat? O companie de jucării a scos pe piaţă mai multe produse cu scopul de a-ţi educa odrasla. Din fericire, totul face parte dintr-o campanie de promovarea a unei emisiuni tv.

Să-ţi creşti copilul este uneori cea mai grea meserie din lume! Mai ales când e foarte obraznic şi are o energie ieşită din comun. Copilul face mofturi la fiecare masă şi nu vrea nici în ruptul capului să mănânce? Producătorii au realizat scăunelul pentru copii care-i prinde mâinile şi picioarele prin cureluşe, ţinându-l astfel sub control. Odrasla este un adevărat explorator şi-ţi întoarce casa pe dos când ţi-ai luat ochii de pe el? Dacă vrei, poţi să-l bagi chiar în cămaşă de forţă.

Scăunel cu cătuşe de mâini şi picioare, pentru mofturoşii de la masă

Cuşca cu gratii ca pentru animale


Este un model unisex, fiind potrivit atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţei. De ce nu ai încerca şi bila cu lanţ „Happy Heavy Ball"? Este uşor de folosit şi se ataşează de piciorul copilului tău printr-un sistem de închidere cu lacăt, ţinându-l astfel sub control. Micuţul tău se joacă prin toată casa şi lasă jucăriile împrăştiate? Nimic mai simplu. Cuşca cu gratii sare în ajutorul tău! E practică şi uşor de ansamblat în orice colţ al casei. Acestea par un mod dur de a-i disciplina pe năzdrăvani, dar de fapt, jucăriile au fost create pentru a promova versiunea braziliană a emisiunii „Super Nanny".

Loading...