Ce freză de ursuleţ mi-am tras!

Citeste tot despre: 

Ce-i arătarea asta, un ursuleţ panda sau un căţeluş tuns şmechereşte? “Pookah” e adesea confundat pe stradă, după ce stăpâna sa i-a vopsit blăniţa în alb negru. Schimbarea pare să-i fi priit căţeluşului care este mai plin de energie ca niciodată.

S-au dus vremurile când ne uimeau pisicile cu accesorii swarovski, căţeii frezaţi sau pudelii vopsiţi în roz. Acum la modă sunt patrupedele vopsite după asemănarea altor animăluţe.

E şi cazul lui "Pookah", un căţeluş din Australia, care pe lângă o nouă tunsoare i-au fost vopsite picioruşele, urechile, dar şi ochii pentru a seamăna cu un ursuleţ panda. Elementul care pare să-l trădeze este doar modul în care zburdă prin natură.

Catherine Miles ştie cum să-l aranjeze pe căţeluş,pentru că e stilist de animale

CLIIMA20130322_0168_1.jpg

De când e alb-negru, Pookah e foarte mândru de el şi vrea să fie văzut de toţi vecinii (Fotografii: Rex Features)

Transformarea a fost făcută chiar de stăpâna sa, Catherine Miles, care este stilistă de animale, şi probabil o mare admiratoare a ursuleţilor panda. Femeia a decis să-şi "deghizeze" patrupedul într-un astfel de animal.

"Totul ţine de creativitate. E un nou trend să foloseşti aparate de tuns şi culori pentru a-i da căţelului tău o altă înfăţişare", a declarat Catherine, potrivit Daily Mail.

Schimbarea nu pare să-l fi afectat prea tare pe "Pookah", care e mai zglobiu şi jucăuş. Dacă totuşi sunteţi cuprinşi de febra momentului ar trebui să ştiţi că un astfel de procedeu se face doar în saloanele de coafură specializate pentru animăluţe şi în nici un caz acasă. "Vopsitul se face doar de către un profesionist care foloseşte coloranţi special creaţi pentru căţei. Vopsea de păr uman este periculoasă şi poate provoca iritaţii la nivelul pielii", a mai declarat Catherine.

Loading...