Ce bună ar fi această doamnă să ne scoată automobilele din nămeţi

Citeste tot despre: 

O chinezoiacă de 43 de ani trage două maşini de 4,5 tone, legate de o sfoară, care la rândul ei este prinsă de părul femeii, în provincia Liaoning.

Xu Huijun, care măsoară doar 1,58 metri şi are numai 48 de kilograme a câştigat un pariu cu un apropiat că poate să mişte din loc două maşini de teren, doar cu ajutorul părului.

Abilitatea sa provine din tinereţe, când Xu era obligată să care damigene de 100 de litri cu apă. „Când am realizat că mi se rup oasele de la braţe cărând acea greutate, m-am gândit să-mi pun capul la contribuţie. Şi le-am legat de păr. M-a durut la început, dar apoi m-am obişbnuit", şi-a amintit Huijun.

Acum, îşi face mult mai uşor treaba. „Nu mai simt decât că mi se rup firele de păr. Dar nu mă mai doare. Probabil că nervii au cedat demult", spune Xu.

„Până acum un an munceam pe rupte şi nu aveam bani destui. Acum, fac ce ştiu mai bine, particip la fel de fel de concursuri şi câştig foarte bine. Cam 2.000 de dolari pe lună iau de pe urma părului meu", a mărturisit chinezoaica.

O indiancă a tras un avion

Indianca Asha Rani, în vârstă de 20 de ani, a reuşit să tragă cu părul un avion pe o distanţă de peste cinci metri în Stoughton, Marea Britanie. Aparatul de zbor cântărea 6,8 t.

Loading...